Firma » Finanse

Majówka 2017 - gdzie najczęściej odpoczywamy?

Najbardziej popularnymi kierunkami na długi weekend majowy 2017 są oczywiście góry, a dokładnie Zakopane i okolice. Na drugim miejscu plasuje się morze, czyli długi weekend majowy na nadbałtyckich plażach, a tuż po nich Mazury.
Majówka nad jeziorem na mazurach w pięknym i malowniczo położonym Hotelu, to trzeci z najczęściej wybieranych przez Polaków kierunków na Majówkę w Polsce.

Tegoroczny długi weekend majowy 2017 ma nas zaskoczyć piękną pogodą, dlatego warto pomyśleć o wypadzie w Tatry, Beskidy, Bieszczady, Morze Bałtyckie czy Mazury. Długi weekend majowy to świetna okazja na rozpoczęcie ciepłego sezonu wiosenno-letniego. Dla wielu Polaków tradycją już stało się organizowanie wypadów za miasto, wyjazdów do domków letniskowych czy urządzenia wielkiego grillowania. Jak zawsze majówka jest okazją do dłuższego relaksu.

Część osób na długi weekend majowy pojedzie za zaoszczędzone pieniądze, ale są też tacy, którzy na ten cel zaciągną pożyczkę przez Internet. Ci którzy potrzebują pożyczki na Majówkę 2017, mają do wyboru szeroka ofertę, zarówno kredytów bankowych jak i pożyczek pozabankowych ratalnych i krótkoterminowych.

Sprawdzamy, gdzie najkorzystniej wziąć pożyczkę na długi weekend majowy 2017?

Jeśli chodzi o banki, to najkorzystniejszy kredyt gotówkowy na długi weekend majowy proponuje T-Mobile Usługi Bankowe - kredyt gotówkowy z kieszonkową ratą. Dla klientów chcących skorzystać z kredytu gotówkowego, bank oferuje kredyt gotówkowy do 200 tys. zł z okresem kredytowania do 10 lat. Kredyt gotówkowy bez zaświadczeń o dochodach, bez poręczycieli i zabezpieczeń nawet na 4,90% z prowizją już od 1,99%. Niska rata - tylko 15,99 zł za każdy 1000 zł. Kredyt gotówkowy z kieszonkową ratą wydaje się być idealnym i niedrogim rozwiązaniem. Wyjątkową ofertę kredytu na majówkę można znaleźć i porównać z innymi na stronie: www.get-money.pl/oferta/kredyty/kredyty-gotówkowe-pożyczki.

W przypadku pożyczek pozabankowych mamy duży wybór, począwszy od szybkich pożyczek ratalnych przez Internet do 10 000 zł nawet na 48 miesięcy, poprzez pożyczki krótkoterminowe do 3000 zł z terminem spłaty do 2 miesięcy, a skończywszy na pierwszych chwilówka za darmo od 100 do 3000 zł. W ofercie pożyczek pozabankowych znajdziemy też kilka nowości m.in: pożyczka pozabankowa Złota Rybka do 5000 zł na dowolny cel, na okres od 3 do 30 miesięcy, bez dokumentów potwierdzających dochód. Błyskawiczna decyzja - nawet w kilka sekund oraz wygodne sposoby odbioru gotówki i uproszczone formalności przez Internet, to niewątpliwe zalety tej pożyczki.

Z kolejnych ciekawych propozycji pożyczek ratalnych na Majówkę 2017 mamy SuperGrosz. Są to bezpieczne pożyczki ratalne, którą można uzyskać, wypełniając wniosek online. W serwisie pożyczkodawcy wszystkie koszty i opłaty przedstawione są w jasny i przejrzysty sposób. Pożyczka do 10000 zł do spłaty nawet w 48 wygodnych ratach!

Jedną z najtańszych pożyczek ratalnych na rynku jest pożyczka Ratka. Firma oferuje pożyczki pozabankowe od 1000 do 10000 zł już od pierwszej pożyczki z okres spłaty od 10 do 24 miesięcy. Szeroki wybór szybkich pożyczek gotówkowych dostępny jest na stronie: www.get-money.pl/aktualności/finanse/kredyty-bez-bik-pożyczki-bez-bik-bez-zaświadczeń-bez-bik.

Zanim jednak pożyczymy pieniądze na Majówkę 2017, warto dokładnie zapoznać się ze zróżnicowanymi ofertami firm finansowych. W przypadku pożyczek pozabankowych warto zwrócić uwagę zwłaszcza na całkowity koszt pożyczki, a w razie wątpliwości, należy dopytać konsultanta lub zapoznać się z inną ofertą.

Kredyty gotówkowe bez zaświadczeń o zarobkach

~Olo 2017-06-20 18:44:47

Kredyt na wakacje nie musi być drogi! Sprawdź zestawienie, a dowiesz się, który kredyt gotówkowy wybrać. Dzięki kredytowi gotówkowemu z kieszonkową ratą, możesz spędzić wakacje w dowolnym miejscu na świecie!

~Barbara 2017-06-04 18:32:42

Pożyczki dobrze jest poszukać na stronie, na której jest bardzo dużo podobnych do siebie ofert, bo można sobie wszystkie koszty i warunki porównać.

Zajrzałam na www.get-money.pl/chwilowki wybrałam pożyczkę na raty i w kilka minut pożyczkę dostałam.

~oewonga 2017-05-18 19:17:06

Witam! Pinka, kolejna pożyczka w wonga.com każdorazowo udzielana jest na indywidualnych warunkach. Można o nią wnioskować od razu po spłacie pierwszej pożyczki. Maksymalny limit dla kolejnych pożyczek w wonga.com może wynieść do 8000 zł, ale kwota ta i koszt ostatecznie są uzależnione od indywidualnie obliczanej zdolności kredytowej. Dodam, że Klienci wonga.com mają możliwość wzięcia udziału w Programie Korzyści, w którym najwięcej zyskują osoby terminowo spłacające swoje zobowiązania i rozwiązujące interaktywne testy na platformie Kapitalni.org. Spełniając te kryteria, przy kolejnej pożyczce można otrzymać lepsze warunki cenowe pożyczki.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=centrumpr.

W razie pytań jestem do dyspozycji
    Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

~pinka 2017-05-10 11:35:46

A kolejna w wonga to jaki koszt?

~Tomasz 2017-05-01 21:01:23

Pożyczka ratalna online bez konta bankowego to jest dopiero dobra pożyczka! Szybko, bez wychodzenia z domu i do 10 000 zł nawet na 48 miesięcy http://www.get-money.pl/chwilowki

~Karol 2017-05-01 20:58:08

Pożyczka na Dowód w 1 min! Najlepszą w sieci wybierzesz na stronie: www.get-money.pl/chwilówki

~oewonga 2017-04-21 17:41:42

Witam! Jako przedstawiciel wonga.com zapraszam osoby zainteresowane dobrą pożyczką do zapoznania się z naszą ofertą. Dzięki nim można zdobyć pieniądze na taki wyjazd i odpocząć kilka dni. Na rynku polskim wonga.com udziela pożyczek krótkoterminowych od 50 zł do 1500 zł dla nowych Klientów (koszt pierwszej to 10 zł), ratalnych do 5000 zł dla nowych Klientów oraz 8000 zł dla stałych Klientów. Okres spłaty w przypadku pożyczki krótkoterminowej wynosi od 1 do 60 dni, natomiast w przypadku ratalnej do 18 miesięcy. Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.pl, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.pl. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów.

W razie pytań jestem do dyspozycji
    Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.