Gospodarka » Żywność

Margaryna Bielska – mistrzyni kremów i mas tortowych!

Margaryna Bielska – mistrzyni kremów i mas tortowych!
Zobacz więcej zdjęć »
Sezon owocowy to doskonała okazja, by podjąć próbę przygotowania kremu idealnego. Nic nie komponuje się tak dobrze ze słodkimi truskawkami czy borówkami z własnej działki, jak puszysta masa lub aksamitny krem na rozpływającym się w ustach cieście.

Kluczowym składnikiem, zapewniającym stabilną strukturę i gładkość wielu rodzajom kremów jest tłuszcz dobrej jakości – masło lub margaryna, stosowane w zależności od upodobań kulinarnych. Najlepiej sięgnąć po taki, którego recepturę skomponowali profesjonaliści specjalnie do mas tortowych i kremów.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Margaryna Bielska Zakładów Tłuszczowych „Bielmar” to pełnotłusta (80%) margaryna kulinarna,  opracowana we współpracy z zakładami cukierniczymi. Starannie wyselekcjonowane oleje i tłuszcze roślinne dobrano tak, by ilość powietrza, która może być wtłoczona i zatrzymana w kremie podczas jego ubijania, była jak największa. Bielska bardzo dobrze i szybko się napowietrza, a przygotowany z niej krem jest puszysty i delikatny. 

Naturalnie ukwaszone mleko to sekretny i unikalny składnik margaryny Bielskiej. Jego dodatek nadaje produktowi charakterystyczny, świeży mleczny aromat, wyczuwalny w kremach i wypiekach. Producent kupuje mleko w certyfikowanych, regionalnych mleczarniach, a cały proces ukwaszania jest przeprowadzany na miejscu w zakładzie Spółki „Bielmar”, pod kontrolą laboratorium mikrobiologicznego.

Dzięki wysokiemu reżimowi higienicznemu produkcji i stałej kontroli jakości, margaryny „Bielmaru” mają    90-dniowy okres przydatności do spożycia. Wypracowany proces technologiczny pozwala wytwarzać je bez stosowania konserwantów.

Słodka inspiracja

Bielska doskonale sprawdzi się jako podstawa domowych kremów do tart z owocami, truskawkowych babeczek oraz tortów z masami na bazie owoców cytrusowych i egzotycznych.

 



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

KMC

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »