Gospodarka » Żywność
Margaryna Bielska – mistrzyni kremów i mas tortowych!
Zobacz więcej zdjęć » |
Kluczowym składnikiem, zapewniającym stabilną strukturę i gładkość wielu rodzajom kremów jest tłuszcz dobrej jakości – masło lub margaryna, stosowane w zależności od upodobań kulinarnych. Najlepiej sięgnąć po taki, którego recepturę skomponowali profesjonaliści specjalnie do mas tortowych i kremów.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Margaryna Bielska Zakładów Tłuszczowych „Bielmar” to pełnotłusta (80%) margaryna kulinarna, opracowana we współpracy z zakładami cukierniczymi. Starannie wyselekcjonowane oleje i tłuszcze roślinne dobrano tak, by ilość powietrza, która może być wtłoczona i zatrzymana w kremie podczas jego ubijania, była jak największa. Bielska bardzo dobrze i szybko się napowietrza, a przygotowany z niej krem jest puszysty i delikatny.
Naturalnie ukwaszone mleko to sekretny i unikalny składnik margaryny Bielskiej. Jego dodatek nadaje produktowi charakterystyczny, świeży mleczny aromat, wyczuwalny w kremach i wypiekach. Producent kupuje mleko w certyfikowanych, regionalnych mleczarniach, a cały proces ukwaszania jest przeprowadzany na miejscu w zakładzie Spółki „Bielmar”, pod kontrolą laboratorium mikrobiologicznego.
Dzięki wysokiemu reżimowi higienicznemu produkcji i stałej kontroli jakości, margaryny „Bielmaru” mają 90-dniowy okres przydatności do spożycia. Wypracowany proces technologiczny pozwala wytwarzać je bez stosowania konserwantów.
Słodka inspiracja
Bielska doskonale sprawdzi się jako podstawa domowych kremów do tart z owocami, truskawkowych babeczek oraz tortów z masami na bazie owoców cytrusowych i egzotycznych.
Nadesłał:
KMC
|
Komentarze (0)