Firma » Biznes

Martes Sport w gronie najemców CH Europa

Do grona najemców Centrum Handlowego Europa Centralna w Gliwicach dołączy sklep sportowy Martes Sport. Otwarcie zaplanowane jest na grudzień b.r.

Martes Sport posiada bogatą ofertę dla osób, które kochają sport i cenią sobie komfort, swobodę i wysoką jakość. To profesjonaliści, którzy stawiają na marki sprawdzonych producentów oraz obsługę na najwyższym poziomie. Hasło przewodnie sklepów Martes Sport to komfort, wygoda i satysfakcja w każdych warunkach.

„Martes Sport to już 6. sklep z kategorii „Sport”, który znajdzie się w gronie najemców Europy Centralnej. Jako przedstawiciel zarządcy centrum, firmy Apsys Polska, mogę z pełnym przekonaniem stwierdzić, że zależy nam na jak najszerszej ofercie sportowej o różnym przekroju cenowym w naszym centrum. Każdy, kto jest zainteresowany asortymentem sportowym powinien zajrzeć do Europy Centralnej, gdzie znajdzie wszystko w jednym miejscu” – mówi Aneta Górska, dyrektor CH Europa Centralna.

Salon Martes Sport o powierzchni 1.174m2 m2 będzie zlokalizowany w retail parku, pomiędzy sklepami New Yoker i Smyk Megastore.

Centrum Handlowe Europa Centralna to jeden z największych obiektów komercyjnych w Polsce, którego otwarcie nastąpiło w marcu 2013 roku. Europa Centralna o powierzchni handlowej 67 000 m2 składa się z parku handlowego, mieszczącego wielkopowierzchniowe sklepy m.in. Saturn i Castoramę oraz galerii handlowej, oferującej szeroki asortyment towarów i usług. Do grona najemców Europy Centralnej należą także hipermarket TESCO Extra, Jula, Jysk, RTV Euro AGD, SMYK Megastore, Reserved, H&M, Cubus, Lindex, Cropp, House, Empik, Super-Pharm i wiele innych. Więcej informacji na www.europacentralna.eu

Apsys jest globalnym operatorem w branży centrów handlowych obecnym w Polsce od 1996 roku. W Polsce Apsys zarządza 22 centrami handlowymi zlokalizowanymi w 15 największych miastach; ich całkowita powierzchnia najmu wynosi obecnie ok. 830 000m2www.apsysgroup.com

Effective Public Relations