Rozrywka i wypoczynek » Święta

Mikołajki w Arkadach Wrocławskich

Dzieci odwiedzające Arkady Wrocławskie już wkrótce będą miały potrójne powody do radości. Aż w trzy grudniowe dni – 3,4 i 6 grudnia będzie tam na nich czekał Święty Mikołaj. Oprócz słodkości, wspólnych zdjęć i niespodzianek, Centrum zaoferuje swoim Klientom bezpłatne pakowanie prezentów.

Zdjęcie w towarzystwie Świętego Mikołaja i Śnieżynek? To marzenie już 3 grudnia będą mogły spełnić wszystkie maluchy w Arkadach Wrocławskich. Dokładnie o godzinie 12:00 pojawi się tam Święty Mikołaj, który zaprosi dzieci do profesjonalnej sesji zdjęciowej. Zdjęcia wykonają bezpłatnie Arkady Wrocławskie, a swoje fotografie maluchy otrzymają na poczekaniu. Tego dnia Mikołaj i jego Śnieżynki będą również częstować słodyczami i wręczać dzieciom uprzednio przygotowane przez ich rodziców prezenty. Zabawa potrwa do godziny 20:00.

Mikołaj pojawi się w Arkadach Wrocławskich także 4 i 6 grudnia. W tych dniach od 12:00- 20:00 rozda dzieciom słodkości i wysłucha ich życzeń. Klienci będą mieli również okazję do zrobienia wspólnego zdjęcia z Mikołajem – tym razem używając już własnych aparatów fotograficznych.

6 grudnia przez cały dzień Arkady Wrocławskie zaoferują swoim Klientom bezpłatne, artystyczne pakowanie prezentów. Z tej opcji będzie można skorzystać po okazaniu w Punkcie Obsługi Klienta paragonu za zrobione zakupy na kwotę 150zł.

redakcja123