Gospodarka » Żywność

Mikołajkowa rewolucja!

Wyjątkowa mikołajkowa promocja dla klientów VitaJuice.pl. Przy zakupie innowacyjnej i nowoczesnej wyciskarki Green Star Elite Jumbo 5000, dołączony zostanie prezent, który można wybrać samemu z pełnej listy dostępnych produktów.

W przypadku zakupu w dniach 1.XII-15.XII wyciskarki do soków Green Star Elite Jumbo 5000, która została okrzyknięta jedną z najlepszych wyciskarek dostępnych na rynku, dzięki swojej nowatorskiej budowie, z okazji mikołajek zostanie dołączony do przesyłki prezent, który samemu można wskazać.

Do wyboru jest:

• Zestaw pojemników próżniowych ColoPot, dzięki którym Twoja żywność pozostanie długo świeża.
  • Książka „Sokoterapia”, w której opisane są właściwości soków oraz sposób ich prawidłowego przyrządzania, a także porady dotyczące zdrowia.
  • Nóż ceramiczny, który jest niezwykle trwały, nie ulega stępieniu. Jest wytrzymały i stabilny. Pierwszorzędnie kroi każdy produkt.
  • Wykrojnik, czyli krajalnice do jabłek, która perfekcyjnie pozbywa się z owocu gniazda nasiennego, dzieli je na 8 równych części. Ostrza wykonane są ze stali nierdzewnej. Po użyciu jabłka gotowe są do podania.
  • Kijki do walk trekkingu, każdy spacer z tymi kijkami będzie przyjemnością.

Jest to idealna okazja na zdobycie przydatnego produktu zupełnie za darmo. Ta niesamowita promocja kierowana jest do wszystkich zaufanych klientów Vitajuice.pl. Jedynym warunkiem jest zakupienie produktu w dniach obowiązywania promocji, czyli 1-15.XII. W przypadku zapłaty przelewem za wyciskarkę Green Star Elite lub Green Power Gold, zostanie ona dostarczona do Ciebie zupełnie bezpłatnie.

Więcej informacji można znaleźć na stronie internetowej VitaJuice.pl

----

Vitajuice.pl