Firma » Finanse

Mobilny doradca klienta – strefa kredytów

Czy masz problem z doborem odpowiedniego kredytu, który spełni wszystkie Twoje wymagania? Nie wiesz, do jakiego banku się udać, by płacić jak najniższą ratę kredytu, ponieważ szukasz najtańszej oferty kredytowej na rynku?

W rozwiązaniu Twoich wątpliwości i doborze odpowiedniej oferty bankowej pomorze Ci doradca finansowy. Doradca kredytowy bezpłatnie wyszczególni kluczowe różnice w ofertach poszczególnych banków. Zaproponuje właściwy plan ratalny, ściśle dopasowany do Państwa sytuacji finansowej. Dobierze odpowiedni rodzaj kredytu pod kątem planów związanych z Państwa celem.

Dodatkowe korzyści z doradcą:

• Indywidualne dopasowanie kredytu do potrzeb i możliwości finansowych
  • Możliwość uzyskania dodatkowej premii w postaci gotówki
  • Wybór kredytu z niskim oprocentowaniem, obniżoną marżą i brakiem prowizji bankowej - najtańszej oferty
  • Możliwość skorzystania z jednej ze specjalnie przygotowanych ofert kredytowych z uproszczonymi procedurami: brak zaświadczeń o zarobkach, kredyt gotówkowy na oświadczenie, kredyt gotówkowy na dowód osobisty, pożyczka bez zaświadczeń, pożyczka gotówkowa bez zabezpieczenia i poręczycieli, pożyczka gotówkowa dla rencistów i emerytów oraz wiele innych propozycji.
  • Możliwość porównania i obliczenia wysokości raty kredytowej w poszczególnych bankach
  • Pomoc w skompletowaniu dokumentów, wypełnieniu wniosku o kredyt hipoteczny i załatwieniu wszelkich formalności

Korzyści dla klienta, to przede wszystkim niska rata kredytowa oraz pewność, że wybrany został najtańszy kredyt. Zwłaszcza w przypadku kredytów długoterminowych - kredyty hipoteczne, stawki oprocentowania, marży oraz prowizji bankowej ciągle się zmieniają. A to z kolei wpływa na wysokość kosztów takiego kredytu. Im atrakcyjniejszą ofertę znajdziemy, tym spłata kredytu będzie mniejszym obciążeniem w budżecie domowym. Szybkość działania skutkuje uzyskaniem dodatkowych korzyści finansowych dla klienta w postaci zniżek w marży bankowej lub dodatkowej premii gotówkowej za wybór oferty kredytu gotówkowego jednego z banku.

Kredyty gotówkowe bez zaświadczeń o zarobkach

Zamów opracowanie informacji prasowej

Za 1 dzień:
Łukasz Orbitowski na festiwalu Apostrof w Krakowie. 20.05.19, godz.:18, Empik Bonarka
Za 2 dni:
Marek Krajewski na Apostrofie w Krakowie, 21.05.19, g. 18:00, Empik Bonarka