Moda » Odzież

Morze rabatów z okazji wizyty Goka Wana w Porcie Łódź

29 i 30 października Port Łódź zaprasza na wielkie święto mody. Centrum odwiedzi Gok Wan – niekwestionowany guru stylu. Z okazji jego pierwszej wizyty w Polsce na klientów Portu Łódź czekają liczne rabaty i oferty specjalne.

Gok Wan w Porcie Łódź

W najbliższy weekend Port Łódź odwiedzi Gok Wan - światowej sławy stylista, znany m.in. z programów „Jak dobrze wyglądać nago" i „Czary Mary Goka". Przez dwa dni będzie inspirować gości centrum do szukania własnego stylu i doradzi im, jak szukać idealnych ubrań na sklepowych wieszakach. Na oczach zgromadzonych gości dokona metamorfozy trzech osób wyłonionych w konkursie i opowie o aktualnych trendach w modzie. Jako ekspert skomentuje pokazy mody marek, które zaprezentują swoje jesienno- zimowe kolekcje na wybiegu Portu Łódź.

- Przed nami 34 pokazy mody, podczas których goście będą mogli obejrzeć aktualne propozycje lubianych marek, m.in. Mango, Top Secret, Mojito, Oodji, KappAhl, Olimpia, Orsay, Dom Mody Skórska, New Yorker, Siluet, Tchibo, Etam, C&A, Jola Collection, Levis, Jacqueline Riu, Cubus, Gatta, Adidas, Reebok, Tatuum, Villaluna, Triumph, Cornette. Nie zabraknie najnowszych kolekcji butów i akcesoriów proponowanych m.in. przez CCC, Daichman, Kazar, Boot Square, Humanic, Bata, Nike, Quazi, Clarks, Gino Rossi, Ochnik, Wittchen, Pandora i Vision Express.

Szczegółowy harmonogram wizyty Goka Wana w Porcie Łódź znajduje się na stronie internetowej www.portlodz.pl
i www.gokwanwporcielodz.pl.

Katarzyna Rąkowska