Gospodarka » Maszyny

Najtańsze w utrzymaniu Wózki widłowe

Te istotne Badania przeprowadzone zostały przez grupę Peerless Media Research w lipcu 2011 r. Objęły one prenumeratorów magazynu „Modern Materials Handling” zaangażowanych w proces zakupu wózków widłowych dla swojej firmy.

Zgodnie z niezależną sondą przeprowadzoną przez grupę Peerless Media Research w Stanach Zjednoczonych pierwsze miejsce w kategorii najniższego kosztu posiadania zajęła firma produkująca wózki widłowe Hyster. Na podstawie analizy aktualnych opinii klientów z terenu USA stwierdzono, że Hyster stoi na czele kompleksowych wytwórców wózków widłowych. Jak powiedział Jonathan Dawley, prezes Hyster Company Distributio - Fakt, iż zostaliśmy uznani na rynku za dostawcę podnośników i wózków widłowych o najniższych całkowitych kosztach eksploatacyjnych dowodzi, iż firma Hyster rzeczywiście oferuje swoim klientom produkty o wysokiej wartości. To dzięki stałej współpracy i kontaktom z siecią naszych przedstawicieli jesteśmy w stanie połączyć produkty i usługi obejmujące pełną linię wytrzymałych, niezawodnych i specjalnie zbudowanych urządzeń podnośnikowych i wózków widłowych z najniższymi kosztami eksploatacyjnymi.Hyster jest globalnym liderem w projektowaniu, produkcji i sprzedaży urządzeń i rozwiązań do przenoszenia ładunków.

Hyster posiada w ofercie pełną gamę 140 modeli wózków widłowych i maszyn o udźwigu od 1000 kg do 52 ton oraz obszerną gamę opcji umożliwiających dostosowanie urządzenia do potrzeb Klienta. Przedstawicilem w Polsce firmy jest www.zeppelinpl.com

kraskairena