Rozrywka i wypoczynek » Święta

Nie masz jeszcze prezentu na Walentynki? Podaruj serce i uczucie ukryte w niezwykłym Wonderbox.

Walentynki zbliżają się wielkimi krokami. Część z nas na pewno jeszcze zastanawia się co podarować ukochanej osobie? Co wybrać, aby było to coś niepowtarzalnego i zupełnie zaskakującego. Wydaje się niemożliwe, a czasu jest niewiele.

Jednak dzięki Wonderbox możemy podarować prezent jedyny w swoim rodzaju. Pudełko prezentowe SMAKI ŚWIATA to coś idealnego właśnie na Walentynki. Romantyczna kolacja dla dwojga i możliwość wyboru z kilkudziesięciu restauracji i potraw kuchni włoskiej, brazylijskiej czy japońskiej oraz wielu innych.

Romantyczne kolacje dla dwojga były znane już wcześniej. Jednak zawsze istniała obawa czy akurat dana restauracja i menu przypadnie do gustu obdarowanej osobie. Teraz nie musimy się już o to martwić, ponieważ ukochana osoba sama wybierze miejsce i posiłek, który chciałaby zjeść. A wybór jest naprawdę duży oraz imponujący: penne z bakłażanem, czosnkiem, świeżymi pomidorami i serem ricotta salata, polędwiczka wieprzowa w aromacie tymianku w sosie miodowo-musztardowym, Ravioli nadziewane rakami i pomidorami otulone sosem śródziemnomorskim z parmezanem, cięty antrykot z Ameryki Południowej, gotowane jarzyny, pieczone ziemniaki z kurkami, kaczka (1/2) po staropolsku z jabłkiem duszonym i żurawiną, turnedos z wołowej polędwicy smażony na grillu, opleciony wędzonką, naszpikowany wiśniami z dipem chrzanowooliwkowym; wszystko podawane na gorącej patelni wśród grillowanych i gotowanych warzyw w „asyście” ziemniaka w mundurku…

Z pudełkiem prezentowym Wonderbox SMAKI ŚWIATA z pewnością sprawdzi się stare przysłowie „przez żołądek do serca”. -„Propozycji z których możemy dokonać wyboru jest naprawdę wiele. Dlatego nie musimy obawiać się, że osoba która otrzyma taki prezent będzie niezadowolona. Wręcz przeciwnie, na pewno będzie zachwycona tym, że może sama wybrać przepyszne danie, a także wyjątkowe miejsce, w którym spędzi romantyczny wieczór i chwile” - mówi Beata Marciniak Product & Communication Manager z firmy Wonderbox Pologne.

Firma Wonderbox nie zapomina również o tych Zakochanych, którzy lubią spędzać czas aktywnie. Dla wszystkich tych, Wonderbox oferuje pudełko prezentowe CARPE DIEM a w nim wśród wielu atrakcji do wyboru profesjonalny kurs tańca towarzyskiego, salsy lub flamenco. A dla lubiących przygodę i adrenalinę lekcja narciarstwa lub snowboardu z dziedzin tzw. nowej szkoły: carvingu, freestyle’u, freeride’u oraz narciarstwa standardowego czy miesięczny intensywny kurs Capoeira regional. - „Wonderbox, to niezapomniane emocje, uczucie, wrażenia i przygoda, którą każda obdarowana osoba zapamięta na zawsze. Starannie wyselekcjonowane miejsca oraz partnerzy sprawiają, że do każdego zamówienia podchodzą indywidualnie, sprawiając, że osoba realizująca wybraną atrakcję czuje się szczególnie i niepowtarzalnie. Sam decydujesz czym ryzykujes.z” – dodaje Beata Marciniak z firmy Wonderbox.

Dzięki Wonderbox wszyscy jeszcze niezdecydowani jaki upominek wybrać sprawią, że tegoroczne Walentynki będą na pewno niezapomniane, nietuzinkowe i na zawsze pozostaną w pamięci Zakochanych.

Idea Wonderbox (pudełka prezentowego) powstała z prostej myśli: coraz trudniej jest ofiarować prezent, który sprawiłby obdarowanym ogromną przyjemność i niezapomniane przeżycia. Wonderbox, to eleganckie pudełko, zawierające katalog z zaprezentowanymi atrakcjami do samodzielnego wyboru przez osobę obdarowaną, a także bon podarunkowy wymienialny na jedną z nich. A jak działa Wonderbox? To proste. Obdarowana osoba sama decyduje, jaki prezent wybierze z katalogu, na który będzie miała długi termin realizacji. Po dokonaniu selekcji i wyborze niespodzianki z katalogu wystarczy już tylko, że osoba obdarowana Wonderbox’em sama zadzwoni do usługodawcy, umówi się i wybierze najdogodniejszy dla siebie termin jej realizacji. Rozliczenie następuje poprzez bon WonderPass znajdujący się w każdym pudełku Wonderbox bez żadnych dodatkowych kosztów. Atutem Wonderbox jest to, że daje on wolność i swobodę wyboru, a to przecież cenimy najbardziej. Pudełka prezentowe Wonderbox w zmienionym layoucie, nowych opakowaniach i rozszerzonej ofercie można zrealizować już nie tylko w Warszawie i okolicach, ale też Łodzi, Krakowie, Poznaniu, Wrocławiu, Lublinie, Katowicach (regionie Śląska), Mazurach, Szczecinie i innych. Pełną, stale aktualizowaną listę kategorii Wonderbox’ów, miejsc i miast oraz adresy punktów sprzedaży znajdziemy na stronie www.wonderbox.com.pl. Zgodnie z potrzebami naszych Klientów pudełka Wonderbox mogą zostać spersonalizowane i opatrzone logo klienta.

Wonderbox Pologne jest filią francuskiej firmy Multipass - Wonderbox (www.wonderbox.fr) Idea Wonderbox powstała z prostej myśli: coraz trudniej jest ofiarować prezent, który sprawiłby naprawdę przyjemność. Wonderbox przyjął to wyzwanie proponując, jako pierwsza firma w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej, oryginalne i gotowe rozwiązanie: tematyczne Wonderbox w formie eleganckiego pudełka, zawierającego piękny katalog z zaprezentowanymi atrakcjami i bon podarunkowy wymienialny na jedną z nich. Dostępne kategorie Wonderbox, to: Adrenalina Kolacja, Uroda, i Multibox. Wonderbox, jedyny taki prezent! I tysiące okazji, by go podarować! "Luksus w dzisiejszych czasach, to przeżywać a nie posiadać" Szczegółowe informacje na: www.wonderbox.com.pl Kontakt w sprawie PR: Agnieszka Sadzikowska: a.sadzikowska@asmediadesign.pl Małgorzata Stankiewicz: m.stankiewicz@asmediadesign.pl

m.stankiewicz@asmediadesign.pl