Rozrywka i wypoczynek » Święta

Wonderbox Uroda – kobiecy prezent na Dzień Kobiet.

Niektórzy twierdzą, że Dzień Kobiet, to przeżytek i nie powinno się tego święta obchodzić. Inni zaś uważają, że to dzień w którym każdej kobiecie można sprawić niespodziankę i podarować jakiś miły upominek.

Kiedyś były to goździki i rajstopy, jednak czasy się zmieniły, a z nimi i prezentowe zwyczaje. Firma Wonderbox ma coś wyjątkowo kobiecego, specjalnie na tę okazję.

Każda kobieta, jako mała dziewczynka marzyła żeby choć przez chwilę być i poczuć się jak księżniczka. Teraz dzięki Wonderbox każdy z panów może poczuć się księciem i podarować paniom odrobinę luksusu i relaksu, aby mogły poczuć się wyjątkowo. Pudełko prezentowe URODA CLASSIC to ponad 90 zabiegów relaksacyjno-upiększających. Bardzo duży wybór zabiegów sprawia, że każda pani na pewno wybierze coś specjalnie dla siebie. Dając prezent lubimy zaskakiwać. Widząc zdumienie i niepewność na twarzy obdarowanej osoby, a potem uśmiech możemy poczuć, że nas prezent był „strzałem w dziesiątkę”. W dzisiejszych czasach żyjemy coraz szybciej, rzeczy materialne w tym prezenty nie sprawiają aż takiej radości. Teraz chcemy przeżywać i doświadczać, brać życie pełnymi garściami.

-„Dlatego Wonderbox powstał z chęci podarowania emocji, niezapomnianych wrażeń, a do tego co jest naprawdę ważne, wolności wyboru. Ponieważ obdarowana osoba sama wybiera z katalogu znajdującego się we wnętrzu Wonderbox atrakcję, która najbardziej jej się podoba” - mówi Beata Marciniak Product & Communication Manager z  firmy Wonderbox  Pologne.

Pudełko prezentowe URODA CLASSIC, to możliwość wyboru z kilkudziesięciu zabiegów relaksacyjno-upiększających, takich jak: masaż Lomi-lomi-nui, ekskluzywne dotleniające Airnergy, zabieg witaminowy Sothys Flash Beaty, fotoodmładzanie, sesje jogi, relaksacyjny i odprężający masaż twarzy, zabieg kawowy „Spa Pedicure” , unikalny seans relaksacyjny w kołysce Ralpha oraz kąpiel parafinowa dłoni, orientalny Masaż Bańką Chińską, sauna w tunelu Power Slim, depilacja całego ciała pastą cukrową, zabieg aromaterapeutyczny całego ciała z masażem czy też masaż relaksacyjny całego ciała i wiele innych. Pudełko prezentowe Wonderbox URODA CLASSIC zawiera wszystko to, co kochają kobiety. Pełna lista zabiegów dostępna jest na stronie www.wonderbox.com.pl.

Tak więc panowie bądźcie niebanalni i tym roku zaskoczcie kobiety czymś naprawdę nietuzinkowym oraz niepowtarzalnym. Z pudełkiem prezentowym URODA CLASSIC na pewno się wam to uda, a panie zapamiętają ten dzień na zawsze i spełnią swoje marzenia.

Idea Wonderbox (pudełka prezentowego) powstała z prostej myśli: coraz trudniej jest ofiarować prezent, który sprawiłby obdarowanym ogromną przyjemność i niezapomniane przeżycia. Wonderbox, to eleganckie pudełko, zawierające katalog z zaprezentowanymi atrakcjami do samodzielnego wyboru przez osobę obdarowaną, a także bon podarunkowy wymienialny na jedną z nich.

A jak działa Wonderbox? To proste. Obdarowana osoba sama decyduje, jaki prezent wybierze z katalogu, na który będzie miała długi termin realizacji. Po dokonaniu selekcji i wyborze niespodzianki z katalogu wystarczy już tylko, że osoba obdarowana Wonderbox’em sama zadzwoni do usługodawcy, umówi się i wybierze najdogodniejszy dla siebie termin jej realizacji. Rozliczenie następuje poprzez bon WonderPass znajdujący się w każdym pudełku Wonderbox bez żadnych dodatkowych kosztów. Atutem Wonderbox jest to, że  daje on wolność i swobodę wyboru, a to przecież cenimy najbardziej.

Pudełka prezentowe Wonderbox w zmienionym layoucie, nowych opakowaniach i rozszerzonej ofercie można zrealizować już nie tylko w Warszawie i okolicach, ale też Łodzi, Krakowie, Poznaniu, Wrocławiu, Lublinie, Katowicach (regionie Śląska), Mazurach, Szczecinie i innych. Pełną, stale aktualizowaną listę kategorii Wonderbox’ów, miejsc i miast oraz adresy punktów sprzedaży znajdziemy na stronie www.wonderbox.com.pl. Zgodnie z potrzebami naszych Klientów pudełka Wonderbox mogą zostać spersonalizowane i opatrzone logo klienta.

Wonderbox Pologne jest filią francuskiej firmy Multipass - Wonderbox  (www.wonderbox.fr) Idea Wonderbox powstała z prostej myśli: coraz trudniej jest ofiarować prezent, który sprawiłby naprawdę przyjemność. Wonderbox przyjął to wyzwanie proponując, jako pierwsza firma w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej, oryginalne i gotowe rozwiązanie: tematyczne Wonderbox w formie eleganckiego pudełka, zawierającego piękny katalog z zaprezentowanymi atrakcjami i bon podarunkowy wymienialny na jedną z nich. Dostępne kategorie Wonderbox, to: Adrenalina Kolacja,  Uroda, i Multibox.

Wonderbox, jedyny taki prezent! I tysiące okazji, by go podarować!
"Luksus w dzisiejszych czasach, to przeżywać a nie posiadać"

Szczegółowe informacje na: www.wonderbox.com.pl

Kontakt w sprawie PR: