Motoryzacja » Moto Serwis

NordGlass: do trzech razy… w Łodzi!

Do rozrastającej się stale sieci punktów jednego z europejskich liderów naprawy i wymiany szyb samochodowych - firmy NordGlass – w grudniu 2013 roku dołączy serwis przy ul. Szparagowej 4 w Łodzi.

Na początku grudnia 2013 roku przy ul. Szparagowej 4 w Łodzi zostanie otwarty - trzeci już w tym mieście - serwis największej polskiej sieci serwisów szyb samochodowych w Polsce - firmy NordGlass. Naprawa szyb czołowych przy wykorzystaniu najnowocześniejszych technologii oraz wymiana szyb w samochodach osobowych, dostawczych, ciężarowych i pojazdach specjalnych praktycznie wszystkich marek, modeli i roczników to tylko niektóre z usług, które będą dostępne w nowej filii własnej NordGlass w Łodzi. Dodatkowo nowa łódzka placówka naprawy i wymiany szyb samochodowych przy ul. Szparagowej 4 - jak każda filia NordGlass – zaoferuje również pełen zakres likwidacji szkód szybowych zgłaszanych przez klientów firm ubezpieczeniowych. Nowo otwarty punkt firmy NordGlass w Łodzi udzielać będzie również bezterminowej gwarancji na wszystkie wykonywane usługi.

Najwygodniejszym sposobem na umówienie montażu lub naprawy szyby - w tym także w ramach likwidacji szkody z ubezpieczenia - jest kontakt z ogólnopolską infolinią NordGlass: 801 181 181 lub pozostawienie numeru telefonu na www.nordglass.pl.
Z usług  największej, a zarazem jedynej ogólnopolskiej sieci serwisowej wymiany i naprawy szyb samochodowych korzysta rocznie ponad 100 000 klientów. Sieć serwisów szyb samochodowych pokrywa cały kraj, dzięki czemu każdy kierowca może wybrać dogodną dla siebie lokalizację i skorzystać z usług profesjonalnego, markowego serwisu  NordGlass.

Serwis Szyb Samochodowych NordGlass – filia Łódź III

ul. Szparagowa 4 Łódź

Tel. : 42 6111917

Infolinia : 801 181 181

Zlokalizowana w Koszalinie firma NordGlass to właściciel największej i najlepiej rozpoznawalnej w Polsce sieci serwisowej, która świadczy usługi w zakresie naprawy i wymiany szyb samochodowych na terenie całego kraju. NordGlass to również wiodący europejski producent szyb dla branży motoryzacyjnej, który produkuje najwyższej klasy szyby czołowe do ponad 1300 najpopularniejszych modeli samochodów i dystrybuuje je w całej Europie i poza jej granicami.

GutPR