Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka
Nowa strona www restauracji Tamka 43!
Zobacz więcej zdjęć » |
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Wirtualna wizyta na Tamce
Innowacyjne kreacje smaków oraz ambitna kuchnia oparta na sezonowych produktach przygotowanych według zasad metody sous-vide stanowią o niezwykłym charakterze restauracji Tamka 43. Lokal słynie z łączenia tradycji z nowoczesnością – serwowane tu dania swoje korzenie biorą często z kuchni polskiej, podanej w innowacyjny sposób. Niebanalne menu jest w całości pomysłem Roberta Trzópka – jednego z najlepszych mistrzów kulinarnych w kraju, który jako jeden z nielicznych Polaków doświadczenie zawodowe zdobywał w kopenhaskiej Nomie oraz hiszpańskiej El Bulli. Obecnie, pasją do rozpieszczania zmysłów dzieli się ze swoimi gośćmi, stojąc na czele zespołu kucharzy restauracji Tamka 43. Codzienną pracę Roberta Trzópka można poznać jeszcze lepiej, dzięki nowopowstałej stronie internetowej lokalu. Znajdziemy tu bowiem galerię pełną artystycznych zdjęć potraw z menu restauracji. Odwiedzający adres www.tamka43.pl mogą również podpatrzeć pracę mistrza, odbywając wirtualną podróż po jego kuchni. Strona ułatwia także planowanie realnej wizyty w lokalu przy Tamce – koneserzy dobrego smaku mogą zarezerwować stolik przez Internet oraz sprawdzić, jakie dania są obecnie w menu. Odświeżona witryna zyskała także dział „Café”, dedykowany miłośnikom kawy i słodkości. To tutaj znajdą oni informacje na temat pyszności serwowanych w kawiarni restauracji. Wirtualna sekcja eventów z kolei przyda się wszystkim, którzy lubią wiedzieć o aktualnych wydarzeniach, promocjach i akcjach specjalnych, organizowanych w ich ulubionym lokalu. Nowa strona zyskała ciekawą szatę graficzną – nasycone barwy i cieniowania oraz piękne zdjęcia tworzą proste, a jednocześnie bardzo eleganckie połączenie. Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia odświeżonej witryny restauracji Tamka 43!
www.tamka43.pl
www.facebook.com/Tamka43
DOSSIER:
Tamka 43 to kawiarnia, wine bar i restauracja w jednym, która mieści się w modernistycznym budynku Narodowego Instytutu Fryderyka Chopina w Warszawie. Nowoczesna sceneria doskonale pasuje do serwowanej tam kuchni, która łączy tradycję z nowoczesnością. To zasługa szefa kuchni – Roberta Trzópka – pasjonata smaków na najwyższym poziomie, konesera poszukującego zarówno zaginionych smaków jak i innowacyjnych pomysłów na kuchnię, oparta przede wszystkim na lokalnych i sezonowych produktach, zwolennika gotowania w niskich temperaturach metodą sous-vide. Krótkie i przejrzyste menu, często zmieniana lista dań przygotowywanych z najlepszych polskich i europejskich produktów sezonowych to jego autorski pomysł.
Kontakt prasowy: Beata Grzybek-Zielińska, Anna Głos, MORE PR, ul. Poborzańska 8 lok.14, 03-368 Warszawa, tel. (22) 401 73 73, e-mail: beatagrzybek@more-pr.com, annaglos@more-pr.com
www.tamka43.pl
Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
Nadesłał:
Marta Więckowska
|
Komentarze (0)