Technologie » Komputery

Nowe funkcjonalności dostępne w workflow V-Desk

Posiadacze najnowszej wersji systemu elektronicznego obiegu dokumentów V-Desk mają możliwość korzystania z nowych funkcjonalności, które wpływają na podniesienie komfortu pracy i przyczyniają się do zwiększenia efektywności procesów biznesowych zachodzących w przedsiębiorstwie.

Aktualna wersja systemu DMS, dzięki prostemu i intuicyjnemu dostępowi do panelu administratora, umożliwia nieskomplikowaną konfigurację danego procesu i powiązanego z nim typu dokumentu. Usystematyzowanie informacji oraz wszystkich elementów związanych z procesem w jednym miejscu – sprawia, że uprawnieni użytkownicy systemu V-Desk w łatwy sposób mogą korzystać z panelu administratora.

Spółka Primesoft Polska w systemie workflow zoptymalizowała także możliwość wyszukiwania pełnotekstowego, wykorzystując narzędzie Apache SOLR. Użytkownicy systemu do zarządzania dokumentami mają możliwość wyszukiwania kontekstowego po treści dokumentów znajdujących się w repozytorium V-Desk. Dotyczy to zarówno wersji elektronicznych, jak i skanowanych. Dzięki wprowadzeniu tej funkcji praca z platformą stała się jeszcze przyjemniejsza.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/workflow/nowe_funkcjonalnosci_dostepne_w_workflow_v_desk.html

openmediagroup