Gospodarka » Żywność

NOWOŚĆ OLE! Pastena pasta z czarnych oliwek OLE!

NOWOŚĆ OLE! Pastena pasta z czarnych oliwek OLE!
Zobacz więcej zdjęć »
Charakterystyczny aromat tych małych przysmaków zachęca do wykorzystania pasty jako samodzielnej tapenady lub z różnymi dodatkami. Doskonale sprawdzi się jako składnik zimnych przekąsek oraz w daniach na ciepło. Idealnie współgra ze świeżym pieczywem, chrupiącymi grzankami czy paluszkami grissini.

Charakterystyczny aromat tych małych przysmaków zachęca do wykorzystania pasty jako samodzielnej tapenady lub z różnymi dodatkami. Doskonale sprawdzi się jako składnik zimnych przekąsek oraz w daniach na ciepło. Idealnie współgra ze świeżym pieczywem, chrupiącymi grzankami, paluszkami grissini oraz krakersami, które warto podać gościom podczas towarzyskiego spotkania.

Głęboki smak oliwek wzbogacony oryginalnymi przyprawami sprawia, że pasta jest również znakomitym farszem do pasztecików lub ciasta francuskiego. Sprawdzi się także jako łatwy w użyciu składnik smacznego lunchu. Wystarczy wymieszać ją z makaronem, aby stworzyć pyszne i proste w przygotowaniu śródziemnomorskie danie.

Pastena pasta z czarnych oliwek OLE! to inspiracja kulinarna dla wszystkich miłośników tych małych przekąsek, którzy cenią sobie oszczędność czasu podczas przygotowania potraw i ich niebanalny smak. Zaproś ją do Twojej kuchni i przekonaj się jak wiele aromatu może nadać klasycznym daniom.

Więcej na: www.wole-ole.pl

 

Pastena pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 250 ml
Cena: około 10 zł



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Piarowieczkrwiikosci

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Zamów opracowanie informacji prasowej


Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »