Firma » Biznes

Nowy najemca Parku Handlowego Auchan Bielany

W sobotę 14 lutego portfolio najemców Parku Handlowego Auchan Bielany rozszerzył producent kosmetyków, marka Ziaja. Za komercjalizację obiektu odpowiada Immochan Polska.

Firma ZIAJA Ltd Zakład Produkcji Leków sp. z o.o. została założona w 1989 roku. Działalność firmy to produkcja farmaceutyków oraz kosmetyków pielęgnacyjnych. Oferta obejmuje ponad 900 pozycji preparatów przyjaznych dla skóry i środowiska, nietestowanych na zwierzętach, w których do minimum ograniczono zawartość konserwantów.

Z oferty marki mogą już skorzystać klienci Parku Handlowego Auchan Bielany przy ulicy Francuskiej 6 w Bielanach Wrocławskich. W sobotę 14 lutego otwarto tam salon „Ziaja dla Ciebie”. Na powierzchni ponad 40 mkw. każdy znajdzie odpowiednie dla swojej cery kremy, balsamy, antyperspiranty czy kosmetyki dla dzieci.

W Parku Handlowym Auchan Bielany klienci mają obecnie do dyspozycji blisko 70 salonów, w tym dwie drogerie - Yves Rocher i Douglas.

Centrum Handlowe Auchan