Moda » Odzież

Obudź w sobie prawdziwą kobietę

Otwierasz kolorowe magazyny i z nutką zazdrości spoglądasz na piękne modelki w stylowych, modnych strojach? Nie wiesz co na siebie włożyć, jak ubrać się, by wyglądać olśniewająco, a jednocześnie nie czuć skrępowania? Akademia Stylu Image Experts to rozwiązanie idealne dla ciebie.

Z pomocą trenerów wizerunku z Image Experts odnajdziesz swój wymarzony styl, wydobędziesz skrywane pokłady piękna i zaskoczysz wszystkich nowym, zniewalającym wyglądem. Pierwsze wrażenie jest bardzo istotne przy zawieraniu nowych znajomości. O tym jak zostaniemy odebrani  i zapamiętani w dużej mierze decyduje nasz wygląd zewnętrzny.

Współczesne kobiety przywiązują ogromną wagę do swojego wyglądu, jednak bardzo często nie potrafią wyeksponować swoich walorów. Czują się mało atrakcyjne, a swoje atuty ukrywają za niemodnymi spodniami i zbyt dużymi swetrami. Akademia Stylu Image Experts to warsztaty stworzone z myślą o kobietach poszukujących własnego stylu, które chcą zmienić swój wizerunek, jednak nie wiedzą jak to uczynić. Szkolenie podzielone zostało na dwie części, teoretyczną i praktyczną, podczas której będziesz mogła wykorzystać zdobytą wiedzę. Akademia Stylu Image Experts  to cykl szkoleń organizowanych  w największych miastach Polski. Pierwsza sesja odbędzie się 10 kwietnia w Poznaniu i będzie okazją do zdobycia cennej wiedzy, która ułatwi stworzenie pożądanego wizerunku.

Pokaż mi swoją szafę, a powiem ci kim jesteś

Perfekcyjnie skrojona sukienka, idealnie dobrany fason, odpowiedni kolor i dodatki potrafią zdziałać cuda i sprawić, że każda kobieta wyglądać będzie jak prawdziwa gwiazda.  Znalezienie tej idealnej i wymarzonej małej czarnej stanowi jednak często nie lada wyzwanie. Akademia Stylu Image Experts to warsztaty organizowane po to, by pomóc kobietom dobrać ubrania odpowiednie do urody i figury, a przy tym odnaleźć własne piękno, pozbyć się kompleksów i podkreślić atuty. Trenerzy wizerunku Image Experts pomogą określić twój niepowtarzalny styl, w którym poczujesz się swobodnie, a jednocześnie niezwykle kobieco. Sprawią, że będziesz wyglądać zarówno jak dama, jak i pełna wdzięku kokietka. Nauczą jak dobierać strój odpowiedni do okazji, zgodny z najnowszymi trendami, który sprawi, że każda część garderoby wyrażać będzie ciebie. Specjaliści Image Experts sprawią, że pewność siebie i poczujemy się prawdziwymi kobietami.

Zakupy z własnym stylistą

Ogromna ilość wieszaków w sklepach z ubraniami powoduje, że kobiety czują się  zagubione i nie potrafią podjąć decyzji, często w ogóle rezygnując z zakupów lub wybierając coś nieodpowiedniego. Modne stroje z okładek kolorowych magazynów to źródło westchnień wielu kobiet. Nie wszystko jednak, co idealnie prezentuje się na modelce pasuje do naszej figury. Nie musi to jednak oznaczać rezygnacji z bycia modnie ubraną kobietą. Wystarczy specjalista z Image Experts u boku, by znaleźć stylowe, idealnie dopasowane spodnie, czy buty w najmodniejszym w sezonie kolorze. W ramach warsztatów Akademia Stylu nie tylko nauczysz się dobierać odpowiedni do siebie fason czy kolor, ale również będziesz mogła pod okiem stylistów wybrać pasujące do ciebie części garderoby.  Dzięki temu zakupy staną się przyjemnością, a nasza szafa skarbnicą, w której nie będzie miejsca na żadną zbędną rzecz. Nieprzemyślany i nieumiejętnie dobrany strój potrafi negatywnie wpłynąć na nasz wizerunek. Specjaliści z Image Experts nauczą nas jak dobrać ubranie idealne do naszej osoby, ukryć mankamenty urody i podkreślić piękno kobiecego ciała. Dzięki temu olśnimy bliskich nowym wyglądem i pewnością siebie, zaoszczędzając przy tym wydatków na niepotrzebne ubrania.

Karolina Sochaj – trener wizerunku i praktyk biznesu, absolwentka marketingu politycznego na Uniwersytecie Wrocławskim oraz prestiżowego Institute of Image Consulting w Wielkiej Brytanii. Właścicielka firmy Image Experts. Specjalizuje się w prowadzeniu szkoleń z zarządzania własnym wizerunkiem,  personal brandingu menadżerów i prezesów, etykiety i kultury biznesu, firmowego dress code’u, czy efektywnych wystąpień publicznych. Jest również autorką wielu nowoczesnych programów szkoleniowych oraz artykułów dotyczących szeroko pojętej autoprezentacji. Warsztaty Akademia Stylu odbędą się w:

• 10 kwietnia 2010, Poznań - zgłoszenia do 2 kwietnia
• 17 kwietnia 2010, Katowice - zgłoszenia do 9.kwietnia 2010
• 8 maja 2010, Kraków - zgłoszenia do 1. maja 2010
• 22 maja 2010, Wrocław -  zgłoszenia do 13. maja
• 12 czerwca 2010, Warszawa - zgłoszenia do 3 czerwca
• 26 czerwca, 2010, Poznań - zgłoszenia do 17 czerwca
Formularz zgłoszeniowy oraz szczegółowe informacje znajdują się na stronie internetowej www.imageexperts.pl

Image Experts to firma specjalizująca się kreowaniu wizerunku firm oraz klientów indywidualnych. Profesjonaliści Image Experts udzielają konsultacji, prowadzą szkolenia i zarządzają projektami z zakresu zarządzania wizerunkiem osobistym. Wśród specjalistów z Image Experts znajdują się specjaliści ds. komunikacji, wizażyści, styliści, fotografowie, logopedzi, styliści-fryzjerzy, projektanci odzieży, specjaliści ds. etykiety.

Image Experts-kreowanie wizerunku
biuro@imageexperts.pl