Gospodarka » Żywność
Ocet Spirytusowy w plebiscycie „Złoty Paragon”
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
W tym roku do konkursu zgłoszonych zostało ponad 470 produktów w 62 kategoriach. Czytelnicy magazynu mogli oddać swój głos na każdy z ich. Następnie redakcja zsumowała uzyskane punkty i uhonorowała producentów najlepszych produktów oraz usług.
Podczas uroczystej gali laureatom wręczono statuetki „Złoty Paragon 2017”. Szczególne wyróżnienie przyznano również Octowi spirytusowemu 10%, którego historia sięga 1932 roku. Wtedy to w Kieleckich Zakładach Wytwórczych „Społem” wyprodukowano jego pierwszą partię. Swój wyjątkowy charakter zawdzięcza tradycyjnej metodzie wytwarzania.

Wybierz bramę i drzwi podczas bezpłatnych konsultacji z architektem i specjalistą ds. produktu!
Kolor w łazience
SOFTSWISS zwiększa zaangażowanie pracowników poprzez inicjatywy sportowe
Złota polska jesień w szklance – MOVA SJ10 wyciska soki z całych owoców bez krojenia
Komentarze (0)