Firma » Biznes

OknoPlus - Przejrzystą firmą 2010

P.P. OknoPlus, krakowski producent wysokiej jakości stolarki z PCV, uhonorowany został w listopadzie 2010 certyfikatem „Przejrzysta firma”. Wyróżnienie to stanowi potwierdzenie rzetelności i uczciwości finansowej przedsiębiorstwa.

Certyfikat „Przejrzysta firma” przyznawany jest od 2008 roku przez wywiadownię gospodarczą Dun and Bradstreet, we współpracy z Bisnode, HBI Polska, KUKE oraz miesięcznikiem FORBES. Otrzymują go firmy, które wywiązują się z obowiązku publikacji swoich sprawozdań finansowych, a dzięki temu przyczyniają się w do wzrostu bezpieczeństwa transakcji i otwartości w biznesie.

Przyznany firmie OknoPlus certyfikat „Przejrzysta firma” stanowi wyraz uznania dla rzetelnego i solidnego prowadzenia przedsiębiorstwa. Świadczy on również o prestiżu firmy oraz jej konkurencyjności na rynku. Jak mówi Izabela Tryba, dyrektor handlowy P.P. OknoPlus: „Uhonorowanie naszej firmy certyfikatem „Przyjazna Firma” jest dowodem na słuszność prowadzonej przez nas strategii komunikacyjnej otwartości i biznesowej uczciwości. Wiemy, że to jedyna droga, by zaskarbić sobie zaufanie dostawców i odbiorców”. Tegoroczne wyróżnienie to już trzeci certyfikat „Przejrzysta firma” nadany P.P OknoPlus. Krakowski producent okien PCV uzyskał go również w 2008 i 2009 roku

Certyfikat „Przejrzysta firma” przyznawanyjest na okres jednego roku. Dotychczas otrzymało go ponad 4000 firm.

OknoPlus sp. z o.o., ul. Zgodna 55, 30-444 Kraków – Libertów, tel. 012 27 75 700 www.oknoplus.com.pl

Firma OknoPlus specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości okien. OknoPlus oferuje okna PCV produkowane na profilach Activ Plus, Art Plus oraz Termo Plus. Każdy z trzech profili to odpowiedź na potrzeby nawet najbardziej wymagających Klientów. Okna PCV produkowane przez OknoPlus posiadają bardzo dobrą izolacyjność termiczną i akustyczną, co gwarantuje niezwykły komfort cieplny oraz ochronę przed hałasem. Poza doskonałą jakością, okna PCV OknoPlus są indywidualnie dostosowywane do charakteru pomieszczenia. Profesjonalizm, solidność i terminowość, to niektóre z atutów firmy OknoPlus. Wieloletnia działalność firmy OknoPlus została wielokrotnie doceniona. Wśród licznych nagród i wyróżnień są m.in. Przedsiębiorstwo Fair Play, Sukces Polski, medal – Kraków Europejskie Miasto Kultury 2000, Najwyższa Jakość Małopolska, Lider Rynku, Przejrzysta Firma 2008, 2009 i 2010, Złoty Laur Małopolski 2008, Gazele Biznesu 2008 i 2009.

GutPR