Gospodarka » Żywność
Ostatni dzwonek na uzupełnienie domowej spiżarni
Zobacz więcej zdjęć » |
Idąc za przykładem naszych mam i babć powinniśmy uzupełniać kuchenne półki o własne wyroby, zamiast kupować produkty pełne „ulepszaczy” i substancji konserwujących. Z pomocą przychodzi Wytwórcza Spółdzielnia Pracy “Społem” oferując ocet spirytusowy.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Metod na marynowanie jest wiele. Znajdą się wśród nich zarówno te przekazywane z pokolenia na pokolenie, jak i wyczytane w książkach kucharskich czy internecie. Nie ma jednego, najlepszego sposobu na przygotowanie marynowanych przysmaków, jest jednak rzecz, która zawsze będzie priorytetem - dobór składników najwyższej jakości. Nie sztuką jest zrobienie dziesiątek słoików marynowanych przetworów, które po otwarciu kilka miesięcy później nie okażą się smaczne. Dlatego musimy dołożyć wszelkich starań, aby marynowanie nie poszło na marne.
Obok świeżych warzyw i pachnących ziół, najistotniejszym elementem potrzebnym do zrobienia marynat jest ocet. Ocet spirytusowy wytwarzany przez Wytwórczą Spółdzielnię Pracy “Społem” posiada certyfikat “Jakość Tradycja”, jak sama nazwa wskazuje przyznawany produktom najwyższej jakości. Dzięki temu możemy mieć pewność, że nasze przetwory będą cieszyć się doskonałym smakiem przez długi czas.
Dobrze przygotowane marynaty w domowym zaciszu stanowią alternatywę dla tych znajdujących się na sklepowych półkach. Pozwalają na urozmaicenie codziennego jadłospisu o zdrowe dla organizmu produkty. Zamiast kupować gotowe przetwory, sięgnijmy po półprodukty - butelkę Octu Spirytusowego WSP “Społem”, odpowiednie przyprawy i zaangażujmy całą rodzinę w przygotowanie domowych przysmaków, którymi będzie można się delektować przez najbliższe miesiące.
Nadesłał:
Publicon
|
Komentarze (0)