Firma » Finanse

Pakiety serwisowe – pełna wygoda

Rafał Wilczek, Koordynator Centrum Technicznego w Volkswagen Leasing

Skorzystanie z kompleksowych pakietów serwisowych Volkswagen Leasing rozwiązuje dylematy dotyczące serwisowania firmowych samochodów. Wszelkie naprawy i przeglądy wykonywane są wówczas przez Autoryzowane Serwisy, przy zachowaniu najwyższych standardów jakości i użyciu oryginalnych części zamiennych. Dla klientów oznacza to, że ich samochód będzie miał udokumentowaną historię serwisową, przebieg potwierdzony wpisami w książce serwisowej, a jakość napraw będzie zgodna z założeniami producenta. Nabywcy mogą więc być pewni, że po okresie eksploatacji ich auto na rynku wtórnym będzie miało wyższą wartość niż porównywalne modele z danego rocznika, ale z mało znaną historią.

Pakiety serwisowe Volkswagen Leasing dodatkowo są dla klientów rozwiązaniem wygodnym i efektywnym kosztowo: zapewniają przewidywalne wydatki na przeglądy, a przy tym pozwalają na zaplanowanie wydatków serwisowych nawet na 5 kolejnych lat. Przy finansowaniu auta poprzez kredyt lub leasing koszt pakietu serwisowego można rozłożyć na miesięczne raty, a przeglądy można wykonać w każdym Autoryzowanym Serwisie danej marki Grupy Volkswagen w Polsce. Rozliczenie napraw jest bezgotówkowe, co również stanowi ukłon w stronę klientów.

MultiComm