Dom » Wnętrza

Panel natryskowy Alfa Eco

W sprzedaży jest już dostępny panel natryskowy Alfa Eco firmy Excellent. To propozycja dla osób poszukujących nowoczesnych rozwiązań prysznicowych w atrakcyjnej cenie.

Alfa Eco jest młodszym bratem znanego i docenianego panela Alfa - laureata tegorocznej edycji konkursu Łazienka – Wybór Roku. W odróżnieniu od poprzednika, w najnowszym modelu nie zastosowano baterii termostatycznej oraz wprowadzono niewielkie zmiany w wyglądzie. Alfa Eco wykonany jest ze stali szlachetnej, a jego oszczędna stylistyka sprawia, że będzie się dobrze prezentował w każdym wnętrzu. Panel może być montowany na ścianie lub w narożniku. W zestawie montażowym znajdują się również słuchawka, wąż o długości 150 cm oraz szklana półeczka.

Alfa Eco jest przedstawicielem rodziny funkcjonalnych paneli natryskowych Actima. Oprócz bliźniaczej Alfy, należą do niej panele Omega i Omega Quatro, które również zadebiutowały na rynku w tym roku.

Panel Alfa Eco:

- wysokość 1650mm
- szerokość 180mm
- korpus ze stali szlachetnej
- głowica górna zintegrowana
- 2 dysze boczne zintegrowane
- słuchawka natryskowa z mocowaniem ściennym
- półka szklana
- wąż o długości 1500mm

- cena: 999 zł brutto

Więcej informacji o marce:

Actima to marka produktów do wyposażania łazienek przeznaczona dla klientów, którzy poszukują rozwiązań zaawansowanych technologicznie, o wysokiej jakości, ciekawym designie i jednocześnie przystępnej cenie. Oferta Actimy obejmuje: wanny, wanny z hydromasażem, kabiny prysznicowe oraz armaturę sanitarną. Producentem linii Actima jest Excellent SA, polska firma, która rozwija swoją działalność w kilku dziedzinach: produkcji oraz dystrybucji elementów wyposażenia wnętrz, szkła budowlanego i dekoracyjnego, chemii budowlanej, stolarki drewnianej oraz kompleksowej obsługi  inwestycji. Obecnie firma zatrudnia niemal trzystu pracowników, współpracuje z siecią ponad tysiąca partnerów handlowych i eksportuje swoje towary do kilkunastu państw europejskich.

PRS