Gospodarka » Żywność

Paola orzeźwia smakiem, rozpieszcza nagrodami

Wystartowała letnia loteria konsumencka syropów marki Paola pod hasłem "Orzeźwiamy smakiem, rozpieszczamy nagrodami". Potrwa 6 tygodni, do 8 lipca.

Paola kontynuuje strategię letnich aktywności promocyjnych. Po ubiegłorocznej kampanii reklamowej przeprowadzonej w lecie, po raz pierwszy w historii segmentu syropów, marka kontynuuje działania prowadzone o tej porze roku.

Wystarczy kupić dwa dowolne syropy o poj. 0,43l lub jeden o poj. 0,97l, zachować paragon i wysłać smsa o treści PAOLA na numer 7168 (koszt z VAT 1,23zł). Każdy konsument może wysłać dowolną ilość zgłoszeń, adekwatną do liczby paragonów za zakupione syropy. W loterii biorą udział wszystkie produkty pod marką Paola Syrop Owocowy (12 SKU w poj. 0,43l oraz 3 SKU w poj. 0,97l). Co tydzień odbywać się będą losowania 10 blenderów marki Zelmer, których w sumie zostanie rozlosowanych 60. Nagrodą  główną, w której wezmą udział wszystkie zgłoszenia, jest : bon IKEA o wartości 15.000PLN na zakup kuchni marzeń. Losowanie odbędzie się 09.07.2012.

Promujemy używanie syropów nie tylko w okresie jesienno-zimowym, ale przygotowanie letnich orzeźwiających napojów z syropów i wody w słoneczne i upalne dni – mówi Anna Zygmunt, Brand Manager Hoop Polska.- Przy tej okazji chcemy nagrodzić naszych konsumentów, dając możliwość wygrania atrakcyjnych nagród.

Komunikacja loterii odbywać się będzie w Internecie na serwisie www.paola.pl , na którym zawieszona została specjalna strona loteryjna oraz na Facebooku. W Internecie prowadzona będzie również kampania reklamowa loterii. Loteria będzie promowana również w punktach sprzedaży za pomocą  zawieszek, wobblerów i  plakatów.

Za realizację oraz promocję loterii odpowiada agencja OS3.

***
Hoop Polska Sp. z o.o, wchodząca w skład grupy Kofola S.A. jest jednym z najważniejszych producentów napojów w Europie Środkowej. Firma w swoich 3 zakładach produkcyjnych w Bielsku-Podlaskim, Grodzisku Wielkopolskim i Kutnie zatrudnia ponad 600 pracowników.

Portfolio produktów obejmuje m.in. napój Hoop Cola, soczyste napoje owocowe Jupi i Jupik,  napój gazowany i niegazowany Fruti, syropy Paola i Jarmark Polski oraz krystalicznie czyste  wody: mineralną Arctic i wodę smakową dla dzieci Jupik Aqua. Firma jest również znanym producentem napojów pod marką własną tzw. private labels.

Prezesem Zarządu Hoop Polska Sp. z o.o jest Martin Mateáš. W skład zarządu wchodzi również Simona Nováková - Wiceprezes Zarządu i Dyrektor Finansowy spółki oraz Członkowie Zarządu: Marek Kmiecik – Dyrektor Marketingu, Paweł Wolnicki – Dyrektor Komercyjny i Rene Novotny – Dyrektor Operacyjny.

HOOP Polska

newss.pl