Firma » Finanse

Planujesz wyjazd, lecz brakuje Ci wolnych środków?

Wraz ze zbliżającymi się wakacjami, zaczynamy coraz częściej myśleć o wyjeździe w góry, nad morze czy też w inne miejsce wypoczynku. Niestety nie każdy z nas może sobie pozwolić na taki wydatek, dlatego też warto rozejrzeć się za dodatkowym źródłem pieniędzy.

Na szybki zastrzyk gotówki z całą pewnością możemy liczyć, decydując się na pożyczkę.

Brakuje Ci pieniędzy na upragniony wyjazd? – weź pożyczkę - blog

Zarówno kredyty bankowe jak i pożyczki pozabankowe mają swoje wady i zalety. Na korzyść pożyczek przemawia fakt, że można je stosunkowo łatwo otrzymać, a co więcej nie wiąże się z nimi cała masa znienawidzonych formalności. Plusem jest także to, że o pożyczki pozabankowe mogą ubiegać się osoby bezrobotne, niemające stałych dochodów czy też pracujące dorywczo lub na umowach innych niż umowa o pracę. Warto wiedzieć, że decydując się na skorzystanie z pożyczki, można liczyć na promocje i oferty specjalne, gdyż firmy ich udzielające wychodzą naprzeciw nowym klientom z niezwykle atrakcyjnymi ofertami. Pożyczka pozabankowa okazuje się być dobrym posunięciem, jeśli wiemy, że niedługo otrzymamy przelew, a trafiła nam się właśnie niezwykła okazja kupienia czegoś w bardzo niskiej cenie. Na stronach internetowych nie brakuje obecnie pożyczkodawców, którzy nawiązują do tematyki wczasów. Dzięki temu możliwe jest zapożyczenie się na urlop i to bez ponoszenia dodatkowych kosztów.

Pożyczka na wakacyjne marzenia

Można by powiedzieć: nie masz pieniędzy? – weź pożyczkę! Nie jest jednak zawsze tak kolorowo, gdyż każde zadłużenie trzeba spłacić, dlatego też trzeba dobrze przemyśleć swoją decyzję. W celu ułatwienia sobie zarządzania pieniędzmi podczas wakacyjnego wypoczynku, warto zadbać o dodatkowy dostęp do ich, aby możliwe było spędzenie ich w sposób beztroski, czyli bez martwienia się o finanse i liczenia każdej wydanej złotówki. Wakacje na raty są czasem jedynym sposobem na to, aby w ogóle wyjechać na wymarzoną wycieczkę. Warto więc poświęcić trochę czasu na przejrzenie rankingu chwilówek, w celu dopasowania oferty do swoich indywidualnych potrzeb i możliwości finansowych.

Podsumowanie

Szybkie pożyczki pozabankowe to dobre rozwiązanie szczególnie dla osób, którym zależy na czasie i nie mogą czekać na decyzję banku. Pożyczone pieniądze można przeznaczyć na dowolny cel, a więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby w taki sposób sfinansować sobie wymarzony urlop. Można także w ten sposób podratować domowy budżet w okresach wzmożonych wydatków.

JoannaS

• avatar
    ~oewonga 2017-05-11 17:21:10

Witam! Jako przedstawiciel wonga.com zapraszam wszystkich zainteresowanych do zapoznania się z ofertą pożyczek udzielanych przez naszą firmę. To od początku do końca jasna i czytelna oferta, udzielana wyłącznie online. Pieniądze z pożyczki można przeznaczyć na dowolny cel, w tym wakacje. Na rynku polskim wonga.com udziela pożyczek krótkoterminowych od 50 zł do 1500 zł dla nowych Klientów (koszt pierwszej to 10 zł), ratalnych do 5000 zł dla nowych Klientów oraz 8000 zł dla stałych Klientów. Okres spłaty w przypadku pożyczki krótkoterminowej wynosi od 1 do 60 dni, natomiast w przypadku ratalnej do 18 miesięcy. Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.pl, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.pl. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=centrumpr.

W razie pytań jestem do dyspozycji
    Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

• avatar
    ~Katalo 2017-04-27 14:01:14

Ja proponuje zaglądać na stronę narty-wlochy.pl czasami oferują naprawdę tanie wyjazdy na narty ;)