Firma » Bankowość

Podróżuj z Kantorem Walutowym Alior Banku i wygraj 1500 zł na wakacje marzeń

Kantor Walutowy Alior Banku zaprasza do udziału w konkursie „Podróżuj z Kantorem Walutowym”. Do wygrania 50 nagród o wartości 1500 zł do wykorzystania na wakacyjny wyjazd, a TAKŻE preferencyjne warunki wymiany walut do końca września br.

Aby wziąć udział w konkursie „Podróżuj z Kantorem Walutowym”, należy do 14 sierpnia br. zarejestrować się w Kantorze Walutowym Alior Banku, używając kodu WAKACJE2017 i dokonać wymiany waluty na łączną kwotę minimum 1000 zł. O nagrody mogą ubiegać się osoby, które wypełnią formularz konkursowy i w pomysłowy sposób odpowiedzą na pytanie: „Którą kartę debetową Kantoru Walutowego zabrał(a)byś w podróż i dlaczego?”. Do wygrania jest 50 voucherów o wartości 1500 zł każdy do wykorzystania na wakacje marzeń w biurze podróży ITAKA.

Dodatkowo wszystkie osoby, które spełnią warunki konkursu, będą mogły do końca września br. dokonywać wymiany głównych walut (euro, dolary amerykańskie, funty, franki szwajcarskie) z niższym spreadem. Różnica pomiędzy kursem kupna i sprzedaży będzie mniejsza aż o 30% od standardowej oferty dostępnej dla klientów indywidualnych.

W konkursie mogą wziąć udział osoby, które nie były wcześniej klientami Alior Banku lub od daty zawarcia umowy nie minęło 30 dni.

Więcej informacji o konkursie oraz regulamin dostępne są na stronie internetowej: https://www.aliorbank.pl/LP/konkurs.

United PR