Dom » Ogrody

Polskie baseny szturmują Europę

Żar leje się z nieba, a kolejki do kas biletowych pobliskich basenów przypominają te, do których przywykliśmy przed świątecznymi zakupami? Rozwiązanie jest na wyciągnięcie ręki.

PoolsFACTORY Group to grupa firm działających w branży basenowej.
W zakres działalności firmy wchodzi przede wszystkim produkcja oraz sprzedaż hurtowa i detaliczna basenów przeznaczonych do użytku osobistego. Wiarygodność i rzetelność poparte są wieloletnim doświadczeniem, współpracą z najlepszymi dostawcami komponentów, a także uzyskanymi certyfikatami CONNECTROR, ALBIXON czy TUV RHEINLAND. Nadrzędny cel prowadzonej działalności to satysfakcja Klienta, do którego firma dąży poprzez ciągłe udoskonalanie produktów oraz wprowadzanie innowacyjnych i bezpiecznych dla środowiska rozwiązań w segmencie basenowym.

PoolsFACTORY Group jest także europejskim liderem w zakresie dostępnej ekspozycji produktów, dzięki czemu każdy zainteresowany może obejrzeć swój wymarzony basen przed dokonaniem zakupu. Rozbudowany dział logistyczny zapewnia transport produktów w dowolne miejsce na świecie. Połączenie korzystnych cen, wysokiej jakości, nabytego doświadczenia podczas pracy z Klientami oraz szerokiego wyboru produktów pozwoli na zrealizowanie marzenia o własnym basenie.

Dominik Wysocki