Gospodarka » Żywność
Pomidorki koktajlowe cherry Primerosa – śródziemnomorskie smaki na polskich stołach
Zobacz więcej zdjęć » |
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Pomidorki Primerosa zanurzone w naturalnym, aromatycznym soku pomidorowym są niezastąpionym dodatkiem do sosów, zup i dań włoskich.
Pomidory używane do produkcji przetworów marki Primerosa pochodzą z plantacji zlokalizowanych we Włoszech. Grona niewielkich pomidorków koktajlowych cherry dojrzewają w południowym słońcu, dzięki czemu są soczyste i zyskują intensywny aromat i smak. Pomidorki koktajlowe cherry Primerosa są zanurzone w naturalnym pomidorowym soku, dlatego można z nich łatwo przygotować salsę do dań meksykańskich lub włoskich - wystarczy zmiksować je z przyprawami. Warto również spróbować delikatnej zupy krem z pomidorów koktajlowych lub przyrządzić zdrowy koktajl warzywny, dodając np. selera naciowego. Ze względu na niepowtarzalny smak, Pomidorki koktajlowe cherry Primerosa stanowią doskonały dodatek do sałatek, sosów lub zapiekanek. Potrawy takie jak sałatka z mozzarelli, sałaty i oliwek, ryba zapiekana pod serem czy makaron z tuńczykiem, groszkiem i oliwą z oliwek nabiorą charakterystycznej włoskiej nuty smaku dzięki pomidorkom cherry Primerosa. Dodatkowo, mogą one służyć jako apetyczna dekoracja potraw.
Pomidorki koktajlowe, dzięki filigranowej formie i delikatnemu smakowi zyskały rzeszę zwolenników. Smak dojrzałych pomidorków koktajlowych Primerosa przenosi wprost do Włoch, do nadmorskiej tawerny, gdzie można skosztować najlepszych potraw kuchni śródziemnomorskiej.
Nadesłał:
GutPR
|
Komentarze (0)