Rozrywka i wypoczynek » Święta

Portrety rodzinne w Arkadach Wrocławskich

Rysownicy, którzy bezpłatnie będą wykonywać rodzinne portrety, kącik plastyczny dla dzieci i  słodkie upominki. Tak zapowiada się Dzień Babci i Dziadka w Arkadach Wrocławskich. Wszystkie atrakcje odbędą się już w sobotę, 19 stycznia.

Na jeden dzień Arkady Wrocławskie przeobrażą się w profesjonalną pracownię artystyczną. Odwiedzi ją dwóch rysowników, którzy będą wykonywać portrety Klientów. Do portretu będą mogły pozować całe rodziny – dziadkowie, dziadkowie w towarzystwie wnuków, czy też dzieci z rodzicami. Rodzinne dzieła sztuki będą wykonywane przez rysowników bezpłatnie, a osoby odwiedzające Centrum otrzymają je na poczekaniu.Chociaż 19 stycznia w Arkadach świętowany będzie Dzień Babci i Dziadka, nie zabranie atrakcji dla najmłodszych. Specjalnie dla nich powstanie kącik plastyczny, w którym pod opieką animatora maluchy będą mogły rysować i ozdabiać ramki, w które zostaną oprawione rodzinne portrety wykonane przez rysowników. Dzieci otrzymają także słodkie upominki.

Dzień Babci i Dziadka będzie także dobrą okazją, żeby wybrać się na zakupy. Specjalnie dla seniorów sklepy Arkad Wrocławskich przygotują liczne rabaty.

Zapraszamy w sobotę, 19 stycznia od godziny 12:00.

redakcja123