Firma » Finanse

Poszukujesz kredytu na założenie firmy?

Gotówkę na rozkręcenie własnego biznesu, można tanio i szybko pożyczyć w wyspecjalizowanych bankach, które ukierunkowane są, by wspierać osoby przedsiębiorcze pragnące założyć działalność gospodarczą i od podstaw zbudować własne imperium.

Tuż po wypełnieniu oświadczenia o zarobkach i bez konieczności przedstawiania szeregu zaświadczeń z różnych urzędów, w najlepszym banku można uzyskać korzystny kredyt. Propozycje dla Twojej nowej firmy znajdują się w zestawieniu: Kredyty dla Firm.

Często posiadany niski wkład finansowy nie wystarczy na pokrycie kosztów wyposażenia sklepu, zakładu usługowego lub zakupu towaru by zapełnić półki. Firmę trzeba dofinansować i to już na samym początku. Kredyt dostępny jest tuż po zarejestrowaniu działalności gospodarczej. Od pierwszego dnia jej istnienia. Wystarczy, więc posiadać zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej.

Biorąc się za prowadzenie własnego biznesu dobrze jest mieć kompana, który na każdym etapie zapewni precyzyjne usługi finansowe i w razie potrzeby dostosuje ofertę kredytową do indywidualnych potrzeb. Zapewni bezpłatne porady w zakresie dotacji i dofinansowania oraz stały dostęp do środków finansowych poprzez rachunek firmowy.

Przedsiębiorcy chcą uzyskać pożyczkę a nie jałmużnę. Często nie posiadając żadnej nieruchomości na zabezpieczenie kredytu, są odsyłani z niczym. Wówczas pojawia się pytanie: Czy żaden bank nie udzieli mi kredytu?

Optymistyczna odpowiedź: Tutaj po; Kredyt dla nowych firm bez zabezpieczeń. Sprawdź ratę. To nic nie kosztuje!

Kredyty gotówkowe bez zaświadczeń o zarobkach