Firma » Bankowość

Pożyczka noworoczna w Alior Banku z niższym oprocentowaniem

Alior Bank przygotował promocyjną, noworoczną ofertę pożyczki gotówkowej, której oprocentowanie oraz prowizja są o 50 proc. niższe od oferty standardowej.

Kredyt w wysokości 10 tys. zł lub 20 tys. zł można otrzymać w trakcie jednej wizyty w oddziale, bez zaświadczeń o dochodach – wystarczy dowód osobisty.

Nowa oferta Alior Banku to propozycja dla osób, które poszukują dodatkowej gotówki na realizację noworocznych planów oraz chciałyby ją pożyczyć szybko i bez zbędnych procedur.

Klienci będą mogli zasilić swój portfel na atrakcyjnych warunkach. Oprocentowanie pożyczki oraz prowizja są o 50 proc. niższe od oferty standardowej Alior Banku. Do wyboru są dwa warianty kredytu: 10 tys. zł – z  24-miesięcznym okresem kredytowania lub 20 tys. zł – w tym przypadku okres kredytowania wynosi 36 miesięcy. Klient może wziąć pożyczkę dowolną liczbę razy.

- Nasza oferta umożliwia otrzymanie pożyczki na korzystnych warunkach tym klientom, którzy po świątecznych wydatkach potrzebują dodatkowego zastrzyku gotówki. Proponujemy bardzo prostą formułę, dwie kwoty do wyboru, z krótkim okresem kredytowania. W ramach dostępnej oferty można również ubiegać się o kredyt konsolidacyjny  – mówi Paweł Kapias, Dyrektor ds. Produktów Klienta Indywidualnego w Alior Banku.

Aby skorzystać z oferty, wystarczy jedna wizyta w oddziale lub placówce partnerskiej Alior Banku. Nie potrzeba zaświadczeń o dochodach, wystarczy mieć ze sobą jedynie dowód osobisty. Bankier, w obecności klienta i po wyrażeniu przez niego odpowiedniej zgody, zweryfikuje niezbędne dane i przedstawi ofertę. Decyzja kredytowa zostanie wydana podczas jednej wizyty, a jeśli będzie ona pozytywna, bank wypłaci pożyczkę nawet tego samego dnia.

Więcej informacji o nowej pożyczce Alior Banku można znaleźć na stronie internetowej: https://form.aliorbank.pl/fk_forms/index.html?content=1501&partnerID=KAM_P50_F&applicationID=pr.

***

Przykład reprezentatywny dla wariantu 10 000 zł na 24 miesiące: Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 10,56%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów): 10 000 zł, całkowita kwota do zapłaty: 11 083,10 zł, oprocentowanie stałe: 4,74%, całkowity koszt kredytu: 1083,10 zł (w tym: prowizja: 554,09 zł (5,25%), odsetki: 529,01 zł), 24 równe, miesięczne raty w wysokości 461,79 zł. Kalkulacja została dokonana na 30.12.2016 r. na reprezentatywnym przykładzie.

Przykład reprezentatywny dla wariantu 20 000 zł na 36 miesięcy: Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 10,05%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów): 20 000 zł, całkowita kwota do zapłaty: 22 756,73 zł, oprocentowanie stałe: 4,74%, całkowity koszt kredytu: 2756,73 zł (w tym: prowizja: 1333,33 zł (6,25%), odsetki: 1423,40 zł), 36 równych, miesięcznych rat w wysokości 632,13 zł. Kalkulacja została dokonana na 30.12.2016 r. na reprezentatywnym przykładzie.

Ostateczne warunki kredytowania zależą od wiarygodności kredytowej Klienta, daty wypłaty kredytu oraz daty płatności pierwszej raty. Wartość oprocentowania i prowizji jest obniżona o 50% w stosunku do standardowej oferty pożyczki. Pożyczkę na dowód mogą otrzymać osoby mające relację z Bankiem oraz uzyskujące dochody m.in. z umowy o pracę, umowy-zlecenia lub umowy o dzieło. Aby otrzymać Pożyczkę na dowód, niezbędne jest posiadanie adresu e-mail. Szczegóły oferty w oddziałach, placówkach partnerskich oraz na www.aliorbank.pl

United PR

• avatar
    ~oewonga 2017-01-30 15:51:27

Witam! Jeżeli ktoś z Państwa poszukuje mniejszej kwoty pożyczki, zapraszam serdecznie do zapoznania się z ofertą wonga.com. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, którą można spłacić nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.pl - pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.pl. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=centrumpr. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.