Firma » Reklama

PR Solutions na dłużej z NNV AG

Agencja public relations PR Solutions podpisała umowę o stałej współpracy z NNV AG - szwajcarską firmą zajmującą się marketingiem internetowym w całej Europie, twórcą portalu Firmy.net.

Zadaniem PR Solutions będzie obsługa portalu Firmy.net w zakresie relacji z mediami. Wsparcie ma także obejmować inne, wybrane projekty prowadzone przez NNV AG.  Podpisanie umowy zostało poprzedzone współpracą projektową związaną z przeprowadzeniem kampanii PR   wspierającej start na polskim rynku Firmy.net – portalu umożliwiającego kompleksową promocję firm w Internecie.

„Jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowej współpracy z agencją PR Solutions. Dzięki  działaniom komunikacyjnym ze strony naszego partnera, udało nam się w skuteczny sposób przedstawić najważniejsze wyróżniki i atuty Firmy.net, a także wzbudzić bardzo ważne dla nas zainteresowanie ze strony rynku. Teraz chcemy tą uwagę utrzymać. Portal Firmy.net dynamicznie się rozwija, mamy ambicje stać się jednym z głównych graczy w branży. Jednocześnie zdajemy sobie sprawę, że dalsze umacnianie naszej pozycji rynkowej wymaga tego, aby rozwojowi towarzyszyła kompetentna i profesjonalna komunikacja - mówi Michał Kurczycki, przedstawiciel twórcy Firmy.net, szwajcarskiej firmy NNV AG.

NNV AG to firma mająca główną siedzibę w Baar, w Szwajcarii, która działa na terenie całej Europy, będąc twórcą i operatorem wielu internetowych katalogów i giełd branżowych. Przykładowo w Polsce NNV AG prowadzi serwisy: Nieruchomosci-online.pl, Autoteam.pl, Poznajkraj.pl. Firma specjalizuje się w marketingu internetowym, a także tworzy zaawansowane aplikacje www oraz prowadzi jedne z największych w Europie baz danych związanych z dynamicznymi branżami gospodarki. Od września br, ze względu na potrzeby lokalnego rynku, NNV powołało polską spółkę NNV Sp. z o.o., która jest oficjalnym przedstawicielem firmy w kraju. Więcej na temat NNV można znaleźć na stronie http://www.nnv.pl

PR Solutions to agencja public relations, która specjalizuje się w zdobywaniu zaufania dla nowych produktów i idei. Cel ten realizuje korzystając z bogatego zestawu technik i narzędzi public relations, dbając o zachowanie najwyższych standardów i etycznych norm postępowania. PR Solutions dysponuje bogatym doświadczeniem w obszarze PR korporacyjnego i produktowego dla firm m.in. z branży teleinformatycznej, reklamowej, medialnej, FMCG, obuwniczej i budowlanej. Więcej informacji o PR Solutions można znaleźć na stronie: http://www.prsolutions.pl.

PRS