Gospodarka » Żywność

Regionalne specjały w Porcie Łódź

Regionalne specjały w Porcie Łódź
Zobacz więcej zdjęć »
Jarmark Produktów Regionalnych po raz kolejny zawita do Portu Łódź. W dniach 18-21 sierpnia klienci będą mogli skosztować lub zakupić swojskie wędliny, sery, chleby, miody, wędzone ryby oraz piwo.

Amatorzy uczty w staropolskim stylu będą w siódmym niebie. Na stoiskach zlokalizowanych przy sklepie IKEA znajdą regionalne przysmaki w tym wędliny, oscypki, piwo, pieczywo i ryby. Uciechą dla podniebienia wszystkich miłośników słodyczy będą z pewnością krówki, a wielbicielki błyskotek zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

- Jarmark Produktów Regionalnych to okazja, aby poznać nowe smaki. Warto podczas weekendowych zakupów, zaopatrzyć się w smaczną i co najważniejsze, pozbawioną konserwantów żywność – mówi Emilia Lange- Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych. Kromka tradycyjnie wypieczonego chleba podanego ze staropolską wędliną z pewnością przywoła odwiedzającym sielską atmosferę polskiej wsi.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Katarzyna Rąkowska

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »