Firma » Reklama

Reklama mobilna – narzędzie marketingu

Przyczepa Reklamowa, czyli reklama mobilna

Czym jest marketing? Jest wiele definicji, a to jedna z nich. Marketing zajmuje się dostarczaniem właściwych towarów i usług właściwym odbiorcom, we właściwym miejscu i o właściwym czasie, po właściwej cenie i przy użyciu właściwych środków komunikacji.

Jednym z takich środków komunikacji jest reklama mobilna – stosunkowo młoda forma promocji. Uważa się, że dobra reklama jest kluczem do sukcesu. Nową, niekonwencjonalną formą reklamy jest reklama mobilna. Reklama mobilna jest to konstrukcja zbudowana zazwyczaj na przyczepie samochodowej umożliwiająca prezentację dwóch plakatów billboardowych oraz odtwarzanie poprzez system nagłośnienia spotu reklamowego. Potencjalni klienci produktu lub usługi prezentowanej na takiej przyczepie mobilnej wystawieni są na jej oddziaływanie, czy tego chcą czy nie. Ponadto taka reklama mobilna jest ciągle w ruchu, dzięki temu widoczna dla większej ilości ludzi. Można śmiało stwierdzić, że w dzisiejszych czasach reklama mobilna stanie się częstym bywalcem na ulicach naszych miast.

BROS Reklama Mobilna