Rozrywka i wypoczynek » Turystyka

Rezerwuj hotele na HRS.pl i zbieraj punkty PAYBACK

250 000 hoteli w Polsce i na całym świecie, we wszystkich kategoriach cenowych, gwarancja najniższej ceny, wygoda i łatwość rezerwacji. Już od lutego osoby, które zarezerwują hotel na portalu HRS.pl, dodatkowo mogą otrzymać punkty PAYBACK.

PAYBACK to najpopularniejszy Program Bonusowy na polskim rynku. Kartę PAYBACK ma już ponad 7,5 milinów Polaków, a punkty można zbierać u 15 partnerów Programu i w 62 sklepach on-line.

Program oryginalnie pochodzi z Niemiec, gdzie od 10 lat cieszy się ogromną popularnością. Na rynku niemieckim HRS z Programem PAYBACK współpracuje od 2010 roku. Teraz, operator ogólnoświatowego systemu rezerwacji hotelowych zdecydował się na uruchomienie tego nowatorskiego kanału sprzedaży i komunikacji również w Polsce.

Już od lutego posiadacze kart PAYBACK mogą zbierać punkty za rezerwacje dokonywane we wszystkich hotelach w Polsce i na świecie. Każda osoba rezerwująca nocleg poprzez HRS może zbierać punkty wykorzystując do rezerwacji stronę PAYBACK. W marcu uczestnicy PAYBACK mogą również liczyć na specjalne promocje i dodatkowe punkty – potwierdza Artur Lisowski Dyrektor Marketingu HRS Polska.

Uczestnicy PAYBACK za każdy wydany 1 zł na rezerwację za pośrednictwem HRS.pl, otrzymają jeden punkt PAYBACK. Zebrane punkty można wymieniać na atrakcyjne nagrody lub przekazać je na cele charytatywne. Aby otrzymać punkty PAYBACK, należy wejść na stronę HRS poprzez www.payback.pl i w trakcie jednej sesji dokonać transakcji. Punkty zostaną automatycznie doliczone do konta uczestnika.

HRS jest pierwszym hotelowym systemem rezerwacyjnym, posiadającym oddziały w Warszawie, Gdańsku i Krakowie odpowiedzialne za bezpośrednią współpracę z hotelami w Polsce, który umożliwia posiadaczom  kart PAYBACK zbieranie punktów za rezerwacje hoteli na całym świecie - od jednogwiazdkowych rodzinnych moteli po luksusowe hotele pięciogwiazdkowe. HRS jako lider na rynku rezerwacji hoteli online gwarantuje najniższe ceny i największą dostępność we wszystkich hotelach w Polsce i na świecie.

Wszyscy posiadacze kart PAYBACK w Polsce planując nadchodzący długi weekend majowy będą mogli liczyć nie tylko na wyjątkowo atrakcyjne ceny, ale i dodatkowe punkty PAYBACK, które wymienią na wyjątkowe nagrody – przypomina Artur Lisowski Dyrektor Marketingu HRS Polska.

Klienci HRS.pl, którzy nie posiadają jeszcze karty PAYBACK, mogą ją wyrobić u następujących partnerów Programu: Allegro, BP, Orange, Telekomunikacja Polska, Real i Apteka 1, JYSK, Mango Media oraz Mix Electronics.

HRS — portal hotelowy
HRS jest operatorem ogólnoświatowego systemu rezerwacji hotelowych dla osób podróżujących służbowo i prywatnie, mającym w ofercie ponad 250 000 hoteli wszystkich kategorii w 180 krajach. Firma ta dysponuje dzięki temu największym wyborem hoteli na całym świecie, obejmującym dziesiątki tysięcy hoteli indywidualnych i setki sieci hoteli. Bezpłatny system rezerwacyjny umożliwia dokonywanie rezerwacji hotelowych online w korzystnych cenach — z gwarancją najlepszej ceny. Oferty Exclusive Price w HRS gwarantują ponadto ceny niższe o co najmniej 10% niż u konkurencji. Wybór hotelu ułatwiają szczegółowe opisy hoteli i ponad 2 miliony ocen wystawionych przez klientów. Oprócz milionów klientów prywatnych ponad 20 000 firm regularnie rezerwuje pokoje na podróże służbowe, grupowe i konferencje, korzystając z serwisu HRS i ze specjalnych stawek dla firm – z rabatami sięgającymi 30% od bardzo korzystnych cen obowiązujących w danym dniu. Jako lider innowacji, HRS ustala wzorce dla branży również w zakresie urządzeń mobilnych. Opracowując nowe mobilne aplikacje dla urządzeń BlackBerry, telefonów iPhone, tabletów iPad, serwisu Ovi Store firmy Nokia i urządzeń nawigacyjnych, HRS wykorzystuje wszystkie nowoczesne kanały ułatwiające klientom znalezienie odpowiedniego hotelu, także już w trakcie podróży. Założona w 1972 r. firma posiada oddziały w Szanghaju, Londynie, Paryżu, Warszawie, Rzymie, Istambule oraz w Moskwie, a także jest właścicielem portalu www.tiscover.com, poświęconego Alpom i mającego siedzibę w Innsbrucku.

Więcej informacji na stronie www.HRS.pl

HRS

• Ludmiła
    Ludmiła 2011-03-19 21:56:44

O rety! Rzeczywiscie to juz czas pomyslec o weekendzie majowym :-) i to pewnie ostatnia chwila juz. Zajrze sibie na ten portal bo go nie znam,a ostatnio kupowalam wakacje na fly.pl zreszta tez bedacym w Payback.