Moda » Odzież

Rozkochaj się w zakupach!

70% rabaty, obniżki na odzież, obuwie, biżuterię i dodatki. Tak wyglądają zimowe wyprzedaże w Arkadach Wrocławskich. Nadchodzące tygodnie będą jednymi z najbardziej atrakcyjnych w roku, przysparzając wielu okazji do udanych zakupów.

Wbrew głównej zasadzie wyprzedaży, iż rabaty w sklepach rosną stopniowo i dopiero przełom stycznia i lutego przynosi Klientom największe obniżki, większość marek Arkad Wrocławskich już teraz oferuje swoje produkty w bardzo atrakcyjnych cenach. Na 70% rabaty na wybrany asortyment mogą liczyć Klienci butików LEM, Inspiracja i Tiffi, posiadających w asortymencie konfekcję damską i kreacje karnawałowe. Atrakcyjne upusty oferują także butiki z modą młodzieżową – w sklepach Tally Weijl, Big Star, Reporter, New Yorker i Stradivarius można zrobić zakupy o 50% taniej. Tak wysokie rabaty objęły także biżuterię Apart, Bijou Brigitte i YES. Przecenione jest również obuwie - Venezia, Ryłko, Prima Moda i CCC już od ostatnich dni grudnia kuszą Klientów przecenami. Obniżone ceny (50% i 30% rabaty) obowiązują także w sklepach Triumf, Intimissimi i Calzedonia.

Wiele osób już od kilku tygodni wyczekiwało sezonowych obniżek cen. Wyprzedaże to nie tylko okazja, żeby kupić coś taniej, niż zwykle. Coraz częściej traktowane są przez naszych Klientów jako dobra zabawa. Wygrywa ten, komu uda się znaleźć najlepszą okazję – mówi Dorota Żmiejko, Manager ds. Marketingu Arkad Wrocławskich.

Okres wyprzedaży to także doskonała okazja aby zaopatrzyć się w odzież specjalistyczną (przeceny w butiku BERGSON) i zadbać o urodę – nawet 50% rabaty na wybrany asortyment oferuje Perfumeria Douglas.

Wyprzedaże potrwają do końca lutego, z każdym dniem do grona sklepów oferujących obniżone ceny dołączać będą nowe marki, a rabaty pójdą w górę. Z całą pewnością będzie również przybywać poszukiwaczy okazji.

redakcja123