Firma » Praca

Rozpoczęła się rekrutacja do hotelu INTERFERIE Medical SPA

Dobra wiadomość dla wszystkich zainteresowanych pracą w hotelarstwie – właśnie rozpoczął się nabór pracowników do powstającego w Świnoujściu nowoczesnego hotelu INTERFERIE Medical SPA. Zatrudnienie znajdzie tu około 160 osób.

Rekrutacja prowadzona jest drogą elektroniczną pod adresem http://inmedicalspa.pl/formularz/.

Wszyscy zainteresowani wybierają najpierw stanowisko, którym są zainteresowani, a następnie wypełniają elektroniczny kwestionariusz. Oprócz podstawowych danych personalnych osoby starające się o pracę w hotelu INTERFERIE Medical SPA wypełniają punkty poświęcone edukacji i odbytym kursom czy szkoleniom, karierze zawodowej i zainteresowaniom. Mogą również podać swoje dodatkowe umiejętności oraz krótko opisać, dlaczego są odpowiednimi kandydatami na dane stanowisko.

Wśród poszukiwanych pracowników są nie tylko recepcjoniści, pokojowe, portierzy czy kucharze i barmani, ale także informatycy, specjaliści ds. kadr, księgowości albo marketingu. Ponieważ INTERFERIE Medical SPA posiadać będzie bogatą bazę zabiegową i pielęgnacyjną (na parterze oraz I piętrze powstanie kilkadziesiąt gabinetów i sal do ćwiczeń, rehabilitacji oraz wellness & spa), dlatego szansę na zatrudnienie mają również m.in. fizjoterapeuta, instruktor aerobiku i fitness, masażysta, kosmetyczka, nie zabraknie również stanowiska dla pielęgniarek i lekarza. Spółka zamierza też wykorzystać to narzędzie do rekrutowania kluczowej kadry zarządzającej, od szefa kuchni, kierowników gastronomii oraz rehabilitacji i dyrektora technicznego zaczynając, na kierowniku hotelu oraz dyrektorze generalnym kończąc.

- Planujemy zakończyć przyjmowanie zgłoszeń w marcu, tak aby mieć jeszcze odpowiednią ilość czasu na indywidualne rozmowy z wybranymi kandydatami - mówi Adam Milanowski, prezes zarządu spółki INTERFERIE Medical SPA. - Hotel w Świnoujściu będzie najnowocześniejszym ośrodkiem w tym mieście, przykładamy więc do procesu rekrutacji dużą wagę. Chcemy zapewnić naszym gościom wysoki standard obsługi. Ponieważ Świnoujście jest miastem chętnie odwiedzanym przez turystów zagranicznych, dlatego oprócz doświadczenia i kwalifikacji zawodowych mile widziana będzie znajomość języków obcych.

Elektroniczny formularz zgłoszeniowy naleźć można pod adresem http://inmedicalspa.pl/formularz/.

izastraczek