Technologie » AGD - RTV

Ruszają atrakcje i promocje z okazji Dnia Kobiet

Z okazji zbliżającego się święta wszystkich kobiet, MediaMarkt w gdańskim Parku Handlowym Matarnia we współpracy z marką produktów do stylizacji włosów Remington i czołową siecią perfumerii Douglas przygotowało dla wszystkich Pań moc atrakcji oraz rozmaite promocje.

Można z nich skorzystać w dniach 6-7 marca, aby sprawić prezent ukochanej kobiecie – przyjaciółce, dziewczynie, mamie, a także samej sobie.

Metamorfoza pod okiem profesjonalnej stylistki fruzur z uwielbianej przez kobiety marki akcesoriów do włosów Remington, prezentacja zapewniających piękny i zdrowy wygląd skóry produktów firmy Beautyfly, degustacja pysznych gofrów, świeżo mielonej kawy i na bieżąco wyciskanych soków – z tych atrakcji będą mogły skorzystać w dniach 6-7 marca klientki sklepu MediaMarkt w Parku Handlowym Matarnia. Panie, które w najbliższy piątek lub sobotę zrobią zakupy w gdańskiej placówce sieci na kwotę powyżej 100 złotych, dostaną dodatkowo drobne upominki – świeże kwiaty i czekoladki.

Na wszystkich klientów MediaMarkt w Gdańsku będzie czekać także 20% zniżki na produkty małego AGD marki Philips oraz Saeco. Członkowie Klubu MediaMarkt za każde wydane 300 złotych otrzymają dodatkowo 30 złotych na karcie podarunkowej Douglas (z akcji wyłączone są urządzenia dużego AGD i telewizory).

Dzień Kobiet to doskonała okazja, by sprawić prezent ukochanej kobiecie – żonie, mamie, ale nie tylko. Warto w tym dniu pomyśleć także o sobie, wybrać się samej bądź z przyjaciółką do sklepu MediaMarkt w gdańskim Parku Handlowym Matarnia i poczuć się wyjątkowo dzięki metamorfozie fruzury, zdrowym, świeżo wyciskanym soku bądź zakupie sprzętu do pielęgnacji skóry. Promocje z okazji Dnia Kobiet w MediaMarkt to także doskonała propozycja dla tych, którzy nie mają jeszcze pomysłu na idealny upominek dla kochanej osoby. Produkty z oferty MediaMarkt spełnią oczekiwania każdej z dbających o swój wygląd i dobre samopoczucie kobiety.

Szczegóły oferty na stronie mediamarkt.pl .

v

MediaMarktSaturn Polska