Gospodarka » Żywność

Siatkarskie emocje w Kętach sponsorowane przez firmę Czanieckie Makarony

Siatkarskie emocje w Kętach sponsorowane przez firmę Czanieckie Makarony
Zobacz więcej zdjęć »
W dniach od 18 do 20 maja 2012 w Kętach odbywał się Turniej Mistrzów II Ligi, w którym drużyny AZS UAM Poznań, RCS Czarni Radom, AKS Rzeszów i UMKS Kęczanin walczyły o dwa miejsca w pierwszej lidze.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Zespół UMKS Kęczanin sponsorowany przez firmę Czanieckie Makarony, przy dopingu własnej publiczności, w przyszłym sezonie będzie grał w I lidze.
Przez 3 dni halę OSiR w Kętach wypełniały tłumy kibiców zagrzewające siatkarzy do walki. Cztery drużyny, AZS UAM Poznań, RCS Czarni Radom, AKS Rzeszów i UMKS Kęczanin, rozegrały Turniej Mistrzów II Ligi. Niezwykłe, sportowe emocje, jakie towarzyszyły rozgrywkom na długo pozostaną w pamięci kibiców siatkówki. Zasłużony awans Kęczanina i Czarnych Radom był poprzedzony wyrównaną walką o każdy punkt.
„Firma Czanieckie Makarony od lat angażuje się w lokalne inicjatywy oraz promuje rozwój regionu bielskiego. Zdecydowaliśmy się sponsorować młodych siatkarzy z UMKS Kęczanin, ponieważ przyświeca nam podobny cel - godna reprezentacja regionu. Jesteśmy dumni z sukcesu kęckich siatkarzy i będziemy im gorąco kibicować w pierwszoligowych rozgrywkach. Mamy nadzieję, że duch sportowej rywalizacji i emocje zagwarantowane przez UMKS Kęczanin na ostatnim Turnieju przyczynią się do popularyzacji tego sportu” – mówi Joanna Dybał z firmy Czanieckie Makarony.

CZANIECKIE MAKARONY Sp. z o.o.
ul. Krajobrazowa 5
43-354 Czaniec
tel. +48 33 82 71 110
fax +48 33 82 71 122
___
Firma Czanieckie Makarony Sp. z o.o. rozpoczęła swoją działalność w 1990 r. i od początku kładzie ogromny nacisk na wysoką jakość wytwarzanego produktu, dlatego wdrożyła certyfikowane systemy: IFS International Food Standard oraz BRC Global Standard for Food Safety zgodne z wymaganiami Dobrej Praktyki Higienicznej, Dobrej Praktyki Produkcyjnej, HACCP, norm serii ISO. Do produkcji makaronu używa się kaszy pszennej makaronowej, semoliny i jaj. Czanieckie Makarony Sp. z o.o. produkują również bezjajeczny makaron a'la italiana, w którego skład wchodzi 100% semoliny, oraz makarony „kolorowe" z dodatkiem szpinaku oraz pomidora, a także makaron z jaj przepiórczych. Czanieckie Makarony posiadają w swojej ofercie makarony: krajanka, ryż, gwiazdka, literki, tarte, kolanko z falbanką, świderek, muszelka, muszelka morska, rurka ukośna, łazanka, kokardka, kokardka mała, gniazdko nr 1, gniazdko nr 2, tasiemka walcowana, nitka walcowana, niteczka walcowana.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

GutPR

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »