Technologie » Telekomunikacja

Słuchawki AxTel kompatybilne z telefonami IP marki Yealink

Słuchawki nagłowne AxTel uzyskały certyfikat zgodności z biznesowymi telefonami IP marki Yealink. Certyfikowane zestawy telefoniczne przygotowane są przede wszystkim do rozwiązań Call Center.

Z telefonami Yealink są kompatybilne słuchawki: AxTel M2 NC Comfort, AxTel M3 NC Optimum, AxTel M5 NC Modular, AxTel PRO NC oraz AxTel PRO NC XL.

Słuchawki nagłowne są wyposażone w mikrofon z redukcją szumów i są wykonane z bezpiecznych dla środowiska materiałów (ROHS). Kompatybilność z telefonami Yealink jest możliwa poprzez zastosowanie kabla przyłączeniowego spiralnego QD/RJ s/n AXC-03.

Telefony SIP Yealink są dostosowane do potrzeb wymagających, biznesowych klientów. Urządzenia zapewniają znakomitą jakość dźwięku HD (High Definition), posiadają zaawansowane funkcje telefoniczne i współpracują z większością central IP, dzięki czemu umożliwiają szybką konfigurację. Telefony Yealink pozwalają użytkownikom na dostęp do wszystkich funkcji platform VoIP opartych na protokole SIP. Dużym atutem produktów jest polskie menu oraz energooszczędność (Power of Ethernet).

„Certyfikacja produktów Yealink i AxTel zagwarantuje firmom niższe koszty oraz wysoką jakość użytkowania" - powiedział Tomasz Owczarek, dyrektor handlowy firmy VoIPoint, która jest jedynym autoryzowanym dystrybutorem posiadającym pełną ofertę produktów Yealink w Polsce.

Dostępność

Zestawy telefoniczne dostępne są w firmach VoIPoint, AXIUM oraz u partnerów handlowych firm. Więcej informacji uzyskać można na stronach: www.yealink-polska.pl , http://www.voipoint.pl , www.axium.pl

O firmie VoIPoint

Firma VoIPoint jest największym w Polsce dostawcą urządzeń do telefonii internetowej. Jest głównym dystrybutorem profesjonalnych urządzeń VoIP takich marek jak: Yealink (telefony IP), Yeastar (Centrale IP) oraz HYperMedia (bramy GSM), OpenVox oraz Portech (bramki GSM). Świadczy również usługi outsourcingowe IT oraz dokonuje audytów teleinformatycznych i bezpieczeństwa. Oferowane przez VoIPoint produkty i usługi znajdują szerokie zastosowanie w biznesie, zarówno w małych, średnich jak i dużych firmach. Więcej informacji o firmie można znaleźć pod adresem: http://www.voipoint.pl/