Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Smaczny orzech do zgryzienia – Corny BIG Orzechowy

Zimowe specjały obfitują w bakalie. Dlatego też stworzony na bazie orzechów laskowych batonik zbożowy Corny BIG z pewnością stanie się doskonałym łakociem w mroźne dni.

Łącząc w sobie bogate w błonnik ziarna zbóż, a także pełne witamin i minerałów orzechy stworzono smakołyk, który skutecznie zaspokoi nasz apetyt, będąc zarazem lekką alternatywą dla ciężkich i kalorycznych słodkości.

Sycący łakoć

Corny BIG z dodatkiem orzechów laskowych to smakołyk dedykowany łasuchom, którzy zwracają uwagę na wysoką jakość wybieranych produktów. Ten składający się z pełnowartościowych składników batonik klasy Premium stanowi doskonałe źródło energii, oferując zarazem chwilę przepysznej przyjemności. Corny BIG pochwalić się może największą w kategorii batoników musli gramaturą (50 gram), lekkością i pełnym smakiem. Powstały z połączenia obfitujących w błonnik ziaren zbóż z pożywnymi orzechami laskowymi, stanowi źródło cennych witamin i minerałów.

Orzechowy batonik Corny BIG to zdrowa i pożywna alternatywa kalorycznych łakoci. To idealna propozycja dla osób dbających o linię, które jako jedno z postanowień noworocznych postanowiły ograniczyć niezdrowe słodycze.

Corny Big Orzechowy

Waga: 50 g

Cena rekomendowana: 2,29 zł

Po więcej informacji i na temat pysznych i zdrowych przysmaków zapraszamy na stronę internetową: www.indexfood.pl oraz na www.facebook.com/kuchnia.wloska

Firma Index Food powstała w 1988 r. Zajmuje się importem i dystrybucją markowych produktów spożywczych, a od 1997 r. jej misją stało się promowanie walorów zdrowotnych, kulinarnych oraz smakowych przede wszystkim kuchni śródziemnomorskiej. Wszystkie dystrybuowane produkty tworzą bogatą ofertę, dzięki której można stworzyć szereg dań charakterystycznych dla południa Europy.Index Food posiada w swej ofercie produkty takich marek jak: Olitalia, Valfrutta, DeCecco, Arrighi, Grand’Italia, Callipo, Ponti, Serpis, Limmi, Sunquick, Toblerone, Daim i Ricola, a także Cornyi Schwartau.

Index Food Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Jana III Sobieskiego 98

62-030 Luboń k. Poznania