Zdrowie » Ciało

Smaki regionów w Porcie Łódź

Smaki regionów w Porcie Łódź
Zobacz więcej zdjęć »
W dniach 19 - 22 maja w Porcie Łódź zacumuje Jarmark Produktów Regionalnych. Stoiska wypełnione tradycyjnymi przysmakami staną w Atrium przy sklepie IKEA oraz przy sklepie Saturn.

Wędliny, oscypki, piwo, pieczywo, ryby i wiele innych regionalnych produktów będą mogli spróbować i nabyć klienci Portu Łódź. Od czwartku do niedzieli stoiska ze smakołykami będą nęcić zapachem rozchodzącym się po wszystkich pasażach centrum. Najmłodsi z pewnością zasmakują w krówkach, panie zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią.  

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

- Jarmark Produktów Regionalnych to okazja, aby poznać nowe smaki. Klienci Jarmarku mogą na miejscu spróbować wędlin, ryb i innych produktów i wybrać te, które najbardziej odpowiadają ich podniebieniu – mówi Emilia Lange- Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Żywność regionalna to doskonała alternatywa dla wytwarzanych hurtowo produktów spożywczych. Konsumenci coraz chętniej sięgają po tradycyjny aromatyczne potrawy charakteryzujące się doskonałym smakiem i wysoką jakością. Jarmark Produktów Regionalnych to dla klientów Portu Łódź dobra okazja, by zasmakować w pachnących tradycją produktach regionalnych.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Katarzyna Rąkowska

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »