Firma » Biznes

Spendeo by Edenred® produktem najwyższej jakości

Jedyne w Polsce rozwiązanie do zarządzania wydatkami służbowymi – Spendeo by Edenred zostało nagrodzone w programie Najwyższa Jakość Quality International 2016.

Najwyższa Jakość QI jest największym konkursem jakościowym w Polsce, skupiającym przedstawicieli firm i instytucji, działających na terytorium naszego kraju wokół idei zarządzania jakością.

Najwyższa Jakość QI to program, który ma za zadanie promowanie w firmach i instytucjach skutecznych metod zarządzania jakością oraz wyodrębnienie tych organizacji, które reprezentują najwyższe standardy, gwarantujące klientom i konsumentom otrzymanie produktu lub usługi na najwyższym poziomie.

Spendeo by EdenredÒ to kompleksowe i proste rozwiązanie wspierające proces obsługi wydatków służbowych. Ze Spendeo firma zredukuje koszty i czas poświęcany na obsługę procesu związanego z rozliczaniem podróży służbowych, a także zminimalizuje obieg dokumentów przekazywanych między pracownikami. Bieżąca kontrola wydatków oraz przejrzysta informacja pozwalają zaoszczędzić firmie konkretne kwoty.

Dowiedz się więcej na spendeo.edenred.pl

edenred polska