Gospodarka » Żywność

Sprouman - czyli kiełkownica do trawy, zboża i kiełków w Twoim domu.

Szukasz skutecznego sposobu na oczyszczenie organizmu? Masz dosyć już ciągłego zmęczenia? Mam dla Ciebie dobra wiadomość.

Firma SPACE wprowadziła do swojej oferty nową rewolucyjną kiełkowinicę do trawy, zboża i kiełków - „SPROUMAN".

Zastanawiasz się, do czego miały by Ci ona być potrzebna? Do odzyskania witalności, energii i oczyszczenia organizmu z resztek niestrawionego jedzenia, z toksycznych substancji powodujących Twoje zmęczenie.

Jak?

Trawa pszeniczna jest niezwykle bogata w chlorofil „ żywą krew roślin", uprawiana w domu daje możliwość spożywania tej bomby witaminowej we własnych czterech ścianach niemalże codziennie.

Chlorofil zawarty w uprawianej trawie to ok ok. 150 fitohormonów oraz 200 aktywnych enzymów. Pomyśl już niedługo i ty możesz czerpać te korzyści. W przeciągu 10-14 dni dzięki „SPROUMAN" uzyskasz 3 tacki pięknej odżywczej trawę. A po zebraniu możesz przystąpić do wyciskania soku w specjalnej wyciskarce marki Green Star również dostępnej w ofercie firmy SPACE.

Kiełkownica „SPROUMAN" składa się z następujących części:

• 3 szt - Szklarnia przykrywająca - Utrzymuje temperaturę i wilgotność
  • 3 szt - Czarna pokrywa - Umożliwia utrzymanie ciemności przez pierwsze 2, 3 dni wegetacji.
  • 3 szt - Tacka wzrostowa. Główna tacka utrzymująca ziemię lub Platformę do hodowli hydroponicznej
  • 3 szt - Platforma do hodowli hydroponicznej. Wyposażona w otworki umożliwiające osadzenie się ziaren i ich podporę
  • 3 szt - Plastikowa nakładka. - Wyściela się nią wierzch Platformy do hodowli hydroponicznej. Ułatwia i przyśpiesza sprzątanie i mycie
  • 3 szt - Półka - koszyk - Utrzymuje tace wzrostowe
  • 8 szt - Kolumna podpierająca półki
  • 4 szt - Biała zaślepka otworów górnych w kolumnach
  • 4 szt - Nóżki do umieszczenia pod spodnią tacką
  • 1 szt - Spryskiwacz

„SPROUMAN" to trzykondygnacyjna kiełkownica, przeznaczona do uprawy trawy, zboża i kiełków w warunkach domowych. Wyobraź sobie, że już za kilka dni i ty możesz cieszyć się przepysznym, bogatym w witaminy, enzymy i składniki mineralne sokiem.

Firma SPACE na swojej stronie www.vitajuice.pl prezentuje „SPROUMAN" oraz dokładną instrukcję uprawy trawy. Na tej samej stronie znajduje sie równiez polecana wyciskarka do soków Green Star.

magdaT

• avatar
    ~kż 2014-02-26 16:44:45

bład w nazwie "sprouman". Brakuje litery "T". Powinno byc Sproutman. Pozdrawiam, kiełkożerca :)