Dom » Budownictwo

Top Builder 2022 za zestaw wyrobów z Kasetonów Ściennych firmy Blachy Pruszyński

Prestiżowa nagroda miesięcznika Builder trafiła ponownie w nasze ręce. Statuetka przyznana została stalowym systemom kasetonów PRUSZYŃSKI do zastosowania jako okładziny ścienne.

Kasetony ścienne to nie jest nowość – w ofercie Blachy Pruszyński figuruje już od ponad 15 lat. Jest to prosty w montażu, lekki i bardzo estetyczny system stalowych kasetonów ściennych, który zdobył uznanie na rynku budowlanym. To oczywiście nie tylko odrębny produkt, ale również specjalnie przygotowany system wyrobów. Oznacza to, że rozwiązanie podkonstrukcji nośnej jest szczegółowo zaproponowane, a więc wyrób ten nie wymaga dodatkowej kompletacji elementów umożliwiających montaż. Zalety kasetonów ściennych są liczne, dlatego dziś są najpopularniejszym materiałem stosowanym jako lekkie ściany osłonowe. Firma Blachy Pruszyński, poza samą produkcją, posiada solidne zaplecze specjalistów, którzy pomagają i nadzorują każdą budowę. Indywidualne podejście do klienta to podstawa dobrego biznesu – szczególnie jeśli chodzi o duże projekty inwestycyjne.

IMPULSE