Moda » Odzież

Torby na laptopa dla kobiet od firmy Modecom

Kwienień 2012 – Firma Modecom wprowadziła do swojej oferty serię damskich torebek na laptopa London. Nowa linia produktów jest propozycją, którą firma kieruje do kobiet szukających funkcjonalnych i eleganckich rozwiązań w jednym.

Po wielu miesiącach zimowej aury, wreszcie zawitała do nas wiosenna pogoda. Oprócz długich, relaksujących spacerów warto pomyśleć także o porządkach, szczególnie w damskich szafach. Aby na dobre pozbyć się otaczającej nas przez długie miesiące zimowej szarugi, należy pomyśleć także o odświeżeniu elementów garderoby. Warto więc wykorzystać czas wiosennych zakupów na pozbycie się z szafy nudnych i wysłużonych toreb na komputery przenośne.

Firma Modecom, znany polski producent akcesoriów komputerowych, nie zapomniał również o swoich klientkach. Specjalnie na nadchodzący sezon wiosna/lato 2012  przygotował serię damskich toreb. Modecom London to linia trzech starannie wykonanych, stylowych, eleganckich oraz funkcjonalnych toreb, przeznaczonych zarówno dla aktywnych zawodowo kobiet, jak i ciągle przemieszczających się ze swoim laptopem studentek. Oferowane przez producenta torebki są czymś więcej niż zwykłe dodatki do ubioru. Dzięki specjalnym warstwom ochronnych, zamkniętym w formę tradycyjnej damskiej torebki, oprócz walorów estetycznych, stanowią idealną ochronę dla używanych podczas codziennej pracy komputerów przenośnych. Jak zapewnia producent, tego typu rozwiązania pozwala paniom na swobodny transport swoich komputerów, bez potrzeby ujawniania zawartości torebki, przy jednoczesnym zachowaniu kobiecego stylu.

Modecom Soho to poręczna i lekka torba, przeznaczona do przenoszenia komputerów przenośnych o przekątnej ekranu od 12 do 14 cali, a także modnych w ostatnim czasie tabletów multimedialnych. Produkt łączy w sobie funkcjonalność oraz solidne wykonanie z bardzo modnym w tym sezonie beżowym kolorem. Dzięki lekkiej konstrukcji torba ta z pewnością znajdzie uznanie wśród tych klientek, które na co dzień preferują bardziej luźny i sportowy styl. Z kolei torby Richmond oraz Chelsea producent kieruje do kobiet, które preferują elegancki i biznesowy styl ubioru. Uniwersalny kształt wraz z klasycznymi kolorami idealnie sprawdzą się podczas każdej spotkania biznesowego.

Sugerowana cena detaliczna London

Soho:   85 pln