Zdrowie » Ciało

Tortilla z bezglutenowymi paluszkami rybnymi PESCANOVA

Tortilla z bezglutenowymi paluszkami rybnymi PESCANOVA
Zobacz więcej zdjęć »
Od kilku lat dieta bezglutenowa jest absolutnym hitem na całym świecie. Wcześniej stosowały się do niej tylko osoby, które nie tolerowały lub były uczulone na produkty, takie jak pszenica, żyto czy jęczmień.

Składniki:

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

        8 bezglutenowych paluszków rybnych

PESCANOVA

        Frytki mrożone

        4 wrapy

        sałata

        pomidorki koktajlowe

·         por

        starta marchewka

        sos jogurtowy

 

Przygotowanie:


1. Bezglutenowe paluszki rybne PESCANOVA pieczemy w piekarniku zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

2. Na każdym wrapie układamy liście sałaty, polewamy sosem jogurtowym i posypujemy pokrojonym drobno porem i startą marchewką.

3. Dodajemy bezglutenowe paluszki rybne PESCANOVA, zawijamy. Podajemy z frytkami i pomidorkami koktajlowymi.

 

W nowych bezglutenowych paluszkach rybnych PESCANOVA głównym składnikiem jest morszczuk capensis - znany u nas jako przylądkowy - bądź morszczuk kapski – najszlachetniejsza odmiana tej ryby. Jego mięso jest białe, kruche i delikatne, a co ważniejsze – chude i zdrowe. Morszczuk zawiera dużo dobrze przyswajalnego białka, nasyconych i nienasyconych kwasów tłuszczowych. Jest także smacznym źródłem składników mineralnych, kwasów tłuszczowych Omega 3 i witamin w zdrowej diecie.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

GutPR

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »