Firma » Biznes

Trenerze - Bądź na bieżąco

Zalążkiem zawodu trenera jest podstawowa ludzka potrzeba, jaką jest uczenie się. Jednak jak mawia stare polskie porzekadło: „Szewc w dziurawych butach chodzi”... Pamiętajmy o tym, że aby być DOBRYM trenerem należy dbać o rozwój, także własnych umiejętności.

Człowiek nieprzyswajający nowej wiedzy i umiejętności, stroniący od nowości otaczającego świata, często „wypada z obiegu", omijają go codzienne przyjemności ale także ma mniej możliwości rozwinięcia skrzydeł na polu zawodowym. Z tej prawidłowości każdy trener zdaje sobie sprawę, niezależnie od stopnia zaawansowania czy dziedziny specjalizacji.

Jednak jak wielu z Państwa wykorzystuje chociażby coraz liczniejsze „dobrodziejstwa technologiczne" w codziennej trenerskiej pracy, ilu z Was potrafi uatrakcyjnić przekaz prezentacji tak, aby warsztat stał się kunsztem w swojej dziedzinie i zaczarował uczestników bogactwem form, w których można przekazać treść. Jak sprawić aby uczestnicy chętnie do nas wracali?

Agencja SEDNO starym swoim zwyczajem, przekazuje w Państwa ręce szkolenia dla trenerów.

• Profesjonalny trener wewnętrzny - 29.08.2012-31.08.2012 Warszawa - Szkolenie adresowane jest do trenerów wewnętrznych lub osób, które zamierzają lub już prowadzą szkolenia w firmie (staż do jednego roku).
  • Narzędzia kreatywnej prezentacji -  30.08.2012-31.08.2012 Warszawa - Szkolenie umożliwia poznanie nowości i trendów dotyczących szeroko rozumianych prezentacji, pozwala oswoić się z technologią stanowiącą standard pracy trenerskiej, umożliwia poznanie trików prezentacyjnych. Program szkolenia został opracowany z myślą o osobach, które na co dzień przygotowują i przedstawiają prezentacje multimedialne. W największym stopniu z udziału w warsztatach skorzystają trenerzy, PR-owcy, handlowcy i przedstawiciele innych grup zawodowych, których praca wymaga efektywnego dzielenia się informacjami w oparciu o nowoczesne formy przekazu.

Zapraszamy na szkolenia wszystkich zainteresowanych poznaniem narzędzi, które pomogą przemienić Państwa wystąpienia w spektakularne - kreatywne prezentacje.

Agencja Sedno Sp. z.o.o.