Technologie » Internet

W redcoon.pl zapłacisz szybko, wygodnie i bezpiecznie.

Innowacyjnie, bez straty czasu i nerwów. Od teraz w redcoon.pl nowa usługa przelewów internetowych za pośrednictwem platformy Przelewy 24. Zrób zakupy i zyskaj na czasie już teraz.

Zakupy nie zawsze bywają przyjemne. Przeciskanie się między sklepowymi półkami czy wyczekiwanie w kilometrowych kolejkach przy kasach przyprawiaja o przysłowiony zawrót głowy. Na szczęście nie jesteśmy na to skazani i mamy alternatywę, którą większość z nas wykorzystuje coraz częściej. Mowa o zakupach online, gdzie żeby coś kupić, wystarczy tylko kliknąć. Szybko, bezpiecznie i bez zbędnej fatygi. Za onlinowymi zakupami przemawia wiele ważnych czynników. Istotnym argumentem jest na pewno cena. Często zdarza się tak, że produkty dostępne w internecie są tańsze niż w sklepach stacjonarnych. Przemawia to na korzyść kupujących, którzy przy tej okazji mogą również generować niewielkie oszczędności.
Zakupowa aktywność wzrasta również ze względu na wygodę. Oszczędność pojawia się nie tylko w naszych portfelach, ale również w czasie. Zakupy możemy zaplanować dowolnie, stosownie do najwygodniejszej dla nas pory dnia lub nocy. To naprawdę duże udogodnienie. Nie musimy ograniczać się wyłącznie do godzin pracy sklepu. Wszystko mamy na wyciągnięcie ręki. Dzięki temu, że produkty są dobrze opisane i „wyeksponowane” możemy je w łatwy sposób porównać z innymi i wybrać najbardziej pasującą nam opcję. Gdy zakupiony towar nie spełnia naszych oczekiwań, zawsze możemy go zwrócić, powołując się na prawo zwrotu towaru zakupionego na odległość. Nie ma również problemu z gotówką. Do dyspozycji mamy szeroki wachlarz płatności, który oferują nam sklepy internetowe. Coraz więcej sklepów ulepsza i ułatwia klientom metody płatności. Tak równiez zrobił sklep redcoon.pl. Wychodząc naprzeciw swoim klientom uruchomił nową usługę przelewów internetowych za pośrednictwem platformy Przelewy24.pl. To platforma, która znacznie usprawnia i przyspiesza procesy płatności online. Wystarczy wybrać właściwą metodę, zrealizować ją, żeby nastąpiło przyjęcie zamówienia do realizacji. Poufne dane dostępu do kont bankowych są wprowadzane przez klientów tylko na bezpiecznych stronach banku, tak więc nie istnieje ryzyko przechwycenia danych. Klienci zysują komfort potwierdzenia płatności w możliwie najszybszy sposób. Dzięki temu mają również pewność, że czas oczekiwania na zamówiony towar będzie krótszy niż w przypadku tradycyjnego przelewu.
Sklep redcoon.pl w trosce o swoich klientów postawił na wygodę i bezpieczeństwo. Gwarantując łatwość obsługi i duży wybór banków, stworzył rozwiązanie idealne dla każdego. Zapewnił dostarczenie najwyższj jakości profesjonalnych usług tak, by sprostać wymaganiom tych najbardziej wymagających.

redcoon Polska Sp. z o.o.