Rozrywka i wypoczynek » Święta

Walentynki i prezenty

Coraz huczniej obchodzimy Walentynki. Święto zakochanych i zaprzyjaźnionych. Dla raczej pesymistycznie nastawionych do życia Polaków to jest bardzo dobre święto i doskonale, że wzrasta jego popularność. Dobrze nam ono robi.

A jeśli są ważni, lubiani i kochani, to pragniemy im sprawić przyjemność i koniecznie czymś obdarować. Nawet jeśli miałoby to być podane w różnej formie czerwone serduszko i tak prawdopodobnie ucieszy obdarowanego. Co potem zrobi z takim serduszkiem? To już inna sprawa, ale sam dowód sympatii, miłości, przywiązania podsyci uczucie.

Wraz z popularnością Walentynek wzrasta pomysłowość Walentynkodawców, czyli tych, którzy chętnie obdarowują. Kreatywność najczęściej objawia się w warstwie słownej, dla ambitniejszych w wersji poetyckiej. Czułe słówka, trafne aforyzmy, pieszczotliwe frazy, mniej lub bardziej udane rymy na cześć uczucia i wybranki bądź wybranka.
Bardziej zaawansowani Walentynkodawcy nie poprzestają na zapakowanych w sercowe bombonierki czekoladkach czy miłosnych wierszykach, szukają raczej czegoś intymniejszego lub bardziej romantycznego. Wieczór w teatrze? Kolacja w zaciszu sympatycznej restauracji? Bielizna na niepowtarzalny wieczór? Lub…

Trafiona Walentynka

A może coś nowego, zaskakującego? Coś, czego jeszcze nie próbowaliśmy? I przy okazji idealnie dopasowane do potrzeb, zainteresowań i oczekiwań osoby obdarowanej. Gorączka Złota, Czekoladowa Inspiracja, Żurawinowe Odprężenie, Dotyk Perły, światłoterapia, koloroterapia, aromaterapia, mleczna kąpiel lub masaż? Brzmi obiecująco? Tylko co wybrać? A może wybór pozostawić osobie, której chcemy zrobić taki prezent?
Prezent na Walentynki, który pozwala wybrać zabieg oraz miejsce i czas jego realizacji. Elegancki Prezentbox – Uroda/Prestiż firmy Wonderbox jest oryginalną propozycją na Walentynki 2008, jeśli chcesz podarować ukochanej osobie luksus, relaks, ukojenie, przyjemność.
Chyba, że chciałbyś podarować innego rodzaju emocje? Mocniejsze? Niezapomniane jak skok na bungee z 90 metrowego, najwyższego obiektu w Polsce lub wizytę w podwodnym świecie czy też lot paralotnią lub szybowcem a może nawet skok ze spadochronem. Takie propozycje nie pozostaną obojętne dla związku. Bo czy można nie zareagować na tak potężną dawkę adrenaliny? Warto przy okazji sprawdzić zainteresowania i predyspozycje partnera. Co wybierze spośród bogatej oferty Prezentboxu – Adrenalina? Czy propozycje dla odważnych, o których była mowa wyżej, czy raczej coś spokojniejszego jak np. naukę chodzenia na szczudłach, czy grę w golfa? W każdym razie w jednym Prezentboxie jest wybór spośród wielu atrakcji. Więc ten prezent będzie na pewno trafiony.
Podobnie jak Prezentbox - Kolacja dla dwojga. Nie pospieszny posiłek w przypadkowej restauracji, ale starannie przygotowany wieczór, w czasie którego może paść wiele niezapomnianych słów, gdy na stole znajdą się bliny z kawiorem nadziewane mięsem krabowym, hiszpańska zupa fasolowa z chorizzo lub mięso małż św. Jakuba czy na deser baklawa – najlepsze greckie ciasto lub czekoladowa wieża faszerowana mascarpone z owocami i sosem. Palce lizać. Kolacja dla dwojga działa w obie strony. Panie doceniają nastrój i wygodę, panowie bogactwo stołu. A od pokoleń wiadomo, gdzie trafia się przez żołądek. Mając w ręku Prezentbox – Kolacja dla dwojga wystarczy tylko z katalogu wybrać restauracje i dogodny wieczór a potem zarezerwować stolik i spędzać miło czas, za który „płaci się” bonem podarunkowym Wonderpass.

Wonderbox – pudełko cudów to pomysł na Walentynkę 2008.

Dla poszukujących, dla zakochanych, dla wymagających, dbających o siebie nawzajem, dla pewnych siebie i nieśmiałych, dla hojnych i pomysłowych, dla nowoczesnych, dla zapracowanych, dla pogodzonych i pokłóconych, dla niezwykłych.
Wonderbox – jedyny taki prezent. Jeśli ktoś bardzo chce, to można go oczywiście podarować razem z czerwonym serduszkiem.

O firmie Wonderbox

Pomysł Wonderboxa narodził się w 2003 roku, w czasie podróży poślubnej dookoła świata francuskiej pary łowców przygód i miłośników sportu Bertile Burel i Jacquesa Christophe’a Blouzarda.
Od grudnia 2007 roku firma Wonderbox jest obecna na polskim rynku. W czasie przedświątecznych zakupów udało się zwrócić uwagę Polaków na nowy produkt na rynku, będący nowoczesnym i trafionym prezentem. Prezentboxy: Adrenalina, Kolacja dla dwojga, Uroda/Prestiż i Multibox można nabywać przez internet na www.wonderbox.com lub w Traffic Clubie i salonach Empiku.
Każdy Prezentbox zawiera katalog sprawdzonych partnerów, np. restauracji, salonów urody czy firm oferujących atrakcje sportowe lub kursy. Każdy Prezentbox to bon podarunkowy WonderPass, do wykorzystania w wybranym z katalogu miejscu w dowolnym czasie po wcześniejszym uzgodnieniu terminu. Kolejne Prezentboxy w przygotowaniu.

Cieja