Rozrywka i wypoczynek » Sport

Wskocz na rower i wygraj atrakcyjne nagrody!

Weekendowy pobyt w SPA dla 2 osób oraz wycieczka promem do Szwecji – takie nagrody będzie można zdobyć podczas akcji „Zmieniamy maniery, wsiadamy na rowery” w Centrach Handlowych Auchan w Poznaniu i Swadzimiu. W najbliższy weekend na amatorów rowerowych przejażdżek czekają liczne konkursy i zabawy.

Sezon rowerowy ruszył pełną parą. Warto więc odpowiednio przygotować się do niego, biorąc udział w rowerowych atrakcjach, jakie dla swoich klientów przygotowały Centra Handlowe Auchan. W najbliższy weekend 23 i 24 kwietnia w ramach akcji „Zmieniamy maniery, wsiadamy na rowery” goście galerii handlowych mogą liczyć na sportowe konkurencje, w których do wygrania będą atrakcyjne nagrody główne – weekendowy pobyt w SPA dla 2 osób w Centrum Handlowym Auchan Komorniki oraz wycieczka promem do Szwecji w Centrum Handlowym Auchan Swadzim.

Aby o nie zawalczyć, wystarczy zdobyć jak największą liczbę punktów w licznych konkurencjach i zabawach, jakie będą przygotowane w każdej z galerii handlowych. Wśród nich znajdą się między innymi wyścig Tour de Auchan, podczas którego uczestnicy pokonają na rowerze wytyczoną trasę i wykonają szereg zadań. Punkty będzie można zdobyć także podczas quizów, zawodów w zakładaniu łańcucha na czas czy podczas rodzinnej sztafety na rowerze stacjonarnym.

Spotkanie będzie także okazją do wysłuchania wykładu poświęconego bezpieczeństwu na drodze oraz zagrożeń wynikających z jazdy pod wpływem alkoholu. Do przetestowania na specjalnym torze będą również alkogogle.

Na uczestników spotkania czekać będzie również bezpłatny serwis rowerowy, w którym każdy dokona niezbędnych po zimie poprawek.

Wydarzenie „Zmieniamy maniery, wsiadamy na rowery” odbędzie się 23 kwietnia w Centrum Handlowym Auchan Komorniki przy ulicy Głogowskiej 432 oraz 24 kwietnia w Centrum Handlowym Auchan Swadzim przy ulicy Św. Antoniego 2. Akcja rozpocznie się o godzinie 12.00 i potrwa do godziny 17.00. Udział we wszystkich atrakcjach jest bezpłatny.

Centrum Handlowe Auchan