Dom » Nieruchomość

Wygraj Plusika

Concordia Ubezpieczenia dla swoich Klientów przygotowała konkurs pod hasłem „Z Plusikiem bezpieczniej”. Trwać on będzie od 15 stycznia do 15 kwietnia br., a jego rozstrzygnięcie zaplanowano na 5 maja br.

Warunkiem udziału w konkursie jest zakupienie w ww. terminie ubezpieczenia domu/mieszkania (Concordia Plus) oraz nadesłanie rysunku przedstawiającego maskotkę Plusika.

Na zwycięzców czeka aż 150 sympatycznych, pluszowych Plusików.

Wszystkie nadesłane prace zostaną umieszczone w specjalnie utworzonej zakładce- Konkurs, na stronie www.concordiaubezpieczenia.pl.Tam też znajdują się szczegółowe informacje dotyczące warunków konkursu. W skrócie: Klient powinien przysłać skan/oryginał pracy i Kartę Zgłoszenia na adres: plusik@concordiaubezpieczenia.pl/ Concordia Polska TUW, Zespół ds. Promocji i PR, ul. św. Michała 43, 61-119 Poznań.

Plusik czeka na swój nowy dom. Warto więc go przygarnąć.

Brandscope